Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Corona

Corona

Coronamaatregelen vanaf 25 september 2021

Met ingang van zaterdag 25 september worden de coronaregels in Nederland aangepast. Dit betekent dat voor toeschouwers langs het voetbalveld de verplichting om anderhalve meter afstand te houden vervalt.

Wel geldt de QR-code test. Voor voetbalkantines gelden dezelfde regels als voor de horeca. Iedereen van 13 jaar en ouder moet in het bezit zijn van een geldige QR-code. Die krijg je als je volledig gevaccineerd bent, of een negatieve Corona-test hebt ondergaan in de afgelopen 24 uur, of de afgelopen 6 maanden corona hebt gehad.

Terras/afhaal 

Het clubhuis blijft gewoon open. Kleedkamers, douches en toiletten kunnen ook gewoon gebruikt worden. Een deel van de kantine zal voorzien worden van een loopruimte (dus geen zit of verblijf ruimte). Deze ruimte is bedoeld om bij de bar te kunnen komen om “af te halen” en terug te gaan naar het terras cq tent en om via die route ook naar de toiletten te kunnen. Het betreden van die ruimtes is dus vrij zonder toegangsbewijs. 

Kantine 

Een deel van de kantine wordt afgescheiden om te kunnen zitten. 

We zijn wettelijke verplicht om vanaf zaterdag 25 september bij het afgesloten gedeelte van de kantine te controleren op jullie QR-code en identificatiebewijs tijdens de officiële openingstijden op, 

donderdag van 20.00 uur – 23.00 uur 

zaterdag van 7.00 uur – 18.30 uur 

zondag van 9.30 uur – 13.30 uur 

Daarnaast gelden nog steeds de regels: 

Handen wassen 

Houd zoveel mogelijk afstand 

Blijf thuis bij klachten en laat je direct testen 

Zorg voor voldoende frisse lucht 

Om drukte zoveel mogelijk te beperken is voor de kantine een tent geplaatst. Is het te druk in de kantine maak dan gebruik van de tent 

Gebruik het gezonde (hygiënische) verstand en zoek niet de grenzen op Het doel blijft dat we met z’n allen zo snel mogelijk afkomen van deze vervelende maatregelen en dat jij en je medemens geen corona oplopen met alle gevolgen van dien. 

Al met al een ingewikkelde regeling. We vragen daarom van jullie allen begrip en medewerking en doen een beroep op ieders gezond verstand. De FC Ommen leden die  jullie QR-code controleren doen het in belang van ons allen en FC Ommen. 

Coronamaatregelen tot en met 25 september 2021

Het voetbalseizoen 2021/2022 is weer gestart. Oefenwedstrijden zijn in volle gang, de bekercompetitie is gestart. Gelukkig kunnen de wedstrijden weer met publiek gespeeld worden. Ook zijn de kantine en het terras weer open. Hier zijn we als vereniging erg blij mee. Om te zorgen dat alles in goede harmonie gebeurt en we open mogen blijven, willen we onze leden en bezoekers met klem oproepen de coronaregels te respecteren ook bij bezoek aan ons sportpark.

Belangrijkste regels, die ook bij FC Ommen gelden::

  • Houd je in het algemeen aan de basisregels van de Rijksoverheid m.b.t. het coronavirus.
  • Houdt afstand van elkaar, de 1.5-meter regel geldt nog steeds
  • Blijf thuis bij klachten en laat je direct testen.
  • Zorg voor voldoende frisse lucht.
  • Om drukte zoveel mogelijk te beperken is voor de kantine een tent geplaatst. Is het te druk in de kantine? Maak dan gebruik van de tent.
  • Gebruik het gezonde (hygiënische) verstand en zoek niet de grenzen op

Het doel is dat we met z’n allen zo snel mogelijk afkomen van deze vervelende maatregelen en dat je en je medemens geen corona oplopen met alle gevolgen van dien.

FC Ommen doet een nadrukkelijk beroep op de verantwoordelijkheid van alle leden; houd je zoveel mogelijk aan de geldende maatregelen. Samen zorgen we dat de bal weer veilig kan rollen. Tot snel op Sportpark Westbroek!

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!