7732AB
OMMEN
tel. 0529-452800

Kijk voor alle foto's op gruble.smugmug.com

Het nieuwe voetbalseizoen is een aantal weken onderweg en voor de spelers van O10-1 begon dit in Zwolle op 3 september tegen de plaatselijke s.v. De mannen waren zowaar een beetje zenuwachtig, want dit was weer de eerste wedstrijd van het seizoen en de tegenstander was voor velen onbekend.

Na het eerste kwart bleek al dat de mannen uit Ommen het voetballen niet verleerd waren en er werd mooi gecombineerd. Al gauw stond er een mooie stand op het scorebord dat richting de 10 ging. Op het eind scoorden de Zwollenaren nog 3 keer, maar de Ommenaren konden met 3 punten in de zak richting Salland.

Gelukkig werden de ingrediënten overspelen, elkaar helpen en plezier maken meegenomen een week later op 10 september, toen aangetreden moest worden in Ommen tegen de wit-zwarten uit Berkum. Deze tegenstander kwam ook niet alleen voor het plezier naar Ommen zo bleek, want beide partijen deden niet voor elkaar onder en er werd voor elkaar gestreden tot aan de laatste minuut. Uiteindelijk stond er 3-3 op het scorebord, waar beide teams veel kansen kregen die wedstrijd.

17 september was JCLE uit Slagharen te gast in Ommen. Een aantal uit het team van Ommen kenden deze gasten van vorig jaar en vertelden hun teamgenoten dat er wederom volle bak gegaan moest worden, want ook dit was een pittige tegenstander.

De eerste helft kon het publiek hun ogen niet geloven, alsof er naar Barcelona uit de gloriejaren 2009-2015 werd gekeken. De ene combinatie nog mooier dan de ander. De spelers wisten elkaar heel goed te vinden, ze hielpen elkaar wederom erg goed. Dit resulteerde dan ook al snel in een ruime voorsprong met een paar prachtige doelpunten van Jerre, Morris, Sven, Thorsten en Mees.

Het eerste kwart van de tweede helft ging net als de eerste helft heel goed. Er werden nog een paar doelpunten extra gemaakt, maar helaas ging het in het laatste kwart minder goed. Taken werden minder goed uitgevoerd en de tegenstander rook de doelpunten. Aan het einde van de wedstrijd nam JCLE de 3 punten mee naar door met 6-7 te winnen.

Volgende week gaat de rit naar Raalte, waar een goede tegenstander ons staat op te wachten.