tel. 0529-452800

Bekijk alle foto's op gruble.smugmug.com

Vandaag stond de wedstrijd tegen Juventa’12/SVZW MO15 op het programma.

Helaas konden Amber, Mila en Lisanne niet meedoen. Voor de rest waren we compleet en deed Alana nog met ons mee.

Echt spannend werd de wedstrijd niet, want de verdediging met Sterre, Carmen, Danique en Isa gaven vooral in het begin geen kansen weg. Ook op het middenveld met Alana, Emma en Carlijn werden de duels gewonnen. En ontstonden er mooie aanvallen Voorin creëerden Silke, Leah en Ieke vele kansen. Leah en Ieke scoorden meerdere keren. In de loop van de 1e helft kwam Yinthe en Naomi nog in het veld. In de tweede helft ging Sterre keepen en Carlijn ging in de voorhoede spelen.

In de tweede helft scoorden Naomi, Ieke, Leah, Carlijn, Yinthe en Naomi nog de nodige doelpunten.

Aan het eind verslapten we een klein beetje en kreeg de tegenstander twee kansen en dat werden ook doelpunten.

De eindstand was 13-2. Een volstrekt verdiende overwinning! Alle wedstrijden zijn tot nu toe gewonnen.

Volgende week de beslissende wedstrijd in de strijd om de eerste plek. We spelen dan tegen Bergentheim!