De zondagtrein dendert door! - FC Ommen

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

De zondagtrein dendert door!

De zondagtrein dendert door!

Dalfsen 5 (zon)

2 - 2

FC Ommen 3 (zon)

Competitie

7e klasse 30

Datum

6 november 2022 11:30

Scheidsrechter

N. Klumper

Accommodatie

Sportpark Gerner

Het is ongekend. Nog niet eerder vertoond. Een voorbeeld voor velen. Een droom die werkelijkheid wordt. Komt dat zien. Komt dat zien!
Ja, u hoort het goed. Het zondag voetbal leeft. Meer dan ooit. Wat een unicum. Beide teams van ’t zondagvoetbal staan bovenaan in de competitie. En hoe.. Beide ongeslagen. Wat een weelde!

Ik neem u even mee..

Zondag 2 en zondag 3 walsen over de Overijsselse teams heen alsof ze er niet staan. Stuk voor stuk krijgen ze ervan langs. Het 2e elftal heeft zijn draai gevonden en heeft na 6 wedstrijden de volle buit te pakken. 18 Punten! Het gat met de nr. 2 bedraagt 5 punten. Die afstand is inmiddels groter dan de 1,5 meter die we van de laatste jaren gewend zijn. Wat een verschil. De toon is gezet. Iedereen weet weer wie FC Ommen is !

Ook zondag 3 is op stoom. Ook deze ploeg staat bovenaan. Ook in de beker liep het als een malle. Negen punten uit drie wedstrijden. Een ronde verder! Toch.. Unaniem is besloten om de 2e ronde van de beker te laten lopen. IJsselstreek mocht er met de winst vandoor gaan. Ja beste mensen, Europees voetbal is mooi, maar onderschat niet hoeveel tijd en energie je daaraan kwijt bent. Het moet wel leuk blijven natuurlijk.

Dus alle pijlen gericht op de competitie. Volle bak daarvoor gaan. Gas geven! Voor elkaar door het vuur! Hup Ommen Hup !

Wat betreft de gewonnen wedstrijden.. Ze worden steeds drukker bezocht. Mensen weten ook op zondag de weg naar het sportpaleis te vinden. En zo gek is dat natuurlijk niet.. De uitslagen liegen er niet om. En dat in combinatie met sprankelend en fluweel ogend voetbal. Het is potjandikkemedorie om je vingers bij af te likken!

Het 2e elftal heeft er in 6 wedstrijden 25 ingelegd, wat een gemiddelde is van meer dan 4 goals per wedstrijd. Ongelofelijk! Het 3e elftal heeft ’t netje 40 keer doen bollen, wat neerkomt op meer dan 6 goals per wedstrijd. Ongelofelijker! Om het u gemakkelijk te maken, zal ik zelf even het sommetje maken. Dat doe ik met alle liefde. Misschien is het goed dat u eerst even gaat zitten, want wat u nu gaat horen gaat u maar één keer in uw leven meemaken.

Daar komt ie..

De beide ploegen hebben in de competitie gezamenlijk 1080 minuten gevoetbald. In die 1080 minuten hebben ze 65 keer gescoord. Dit betekent dat er elke 16,61538464154 minuut een lederen knikker tegen de touwen wordt geschoten. Elke 16,6 minuten een doelpunt! Ik weet niet hoor, maar daar kan dat jochie van Manchester City nog een puntje aan zuigen.

Zoals ik zal zei, qua bezoekers loopt het storm de laatste tijd. Hierdoor hebben de teams in goed overleg besloten dat de eerste 50 personen die op zondag een kijkje komen nemen, de entree cadeau krijgen. U kan dit zondagse spektakel gratis komen bekijken, mits u er op tijd bij bent. Helemaal voor niets. De teams betalen de gemaakte kosten. Op die manier komen wij jullie tegemoet. Dat mag ook wel, want jullie staan altijd voor ons klaar. In weer en wind! In het bijzonder de seizoenkaarthouders die ons wekelijks komen aanmoedigen. Ook willen wij jullie via deze manier bedanken. Volgend seizoen korting voor alle seizoenkaarthouders!

Dus kom op tijd mensen! Het is de laatste tijd vrij snel uitverkocht. De eerste 50 personen gratis. Wie wil dat nou niet? Wie het eerste komt, wie het eerst maalt. Vol is vol.

Hup Ommen Hup !!!

De groetzels van Otjewatmotje

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!