MO17-1 verliest " krap an" in leuke wedstrijd

Zwaluwen Jeugd Beker Meiden O17 poulefase Groep 2 16

4 september 2021 10:30

MJ Kampman

Onbekend

Afgelopen zaterdag speelde het meidenteam onder 17 haar eerste wedstrijd in de beker tegen de meiden van Dalfsen.

In de eerste fase van de wedstrijd wisten de gasten elkaar voetballend iets beter te vinden, maar wij kwamen er ook een paar keer gevaarlijk uit via de counter. Na een tijdje kwam Dalfsen met 1-0 op voorsprong, maar Ommen herpakte zich en het was vrij snel 1-1.

We gingen met 1-1 de rust in. Na de rust werd het spannend, want de teams waren erg aan elkaar gewaagd. We kregen veel kansen, maar ze gingen er allemaal niet in. Uiteindelijk maakte Dalfsen nog een goal en werd het 2-1. Dit was ook de eindstand.

Het was een leuke wedstrijd en de teams waren sportief en erg aan elkaar gewaagd.

Over een paar weken treffen we elkaar weer omdat we ook bij elkaar in de competitie zitten.

Komende zaterdag spelen we onze tweede bekerwedstrijd uit tegen ZAC MO17-1 in Zwolle.