TUBBERGEN
tel. 0546-621885

Opstelling FC Ommen JO19-1

TVC’28 – FC Ommen
FC Ommen begon de wedstrijd met een 5-3-2 opstelling met Thijs op goal om dat Senna geblesseerd was. FC Ommen begon de wedstrijd goed maar kreeg na 10 minuten de eerste kans tegen en die viel er ook gelijk in 1-0 daarna volgde de 2-0 snel. Uiteindelijk kreeg Ommen ook kansen en scoorde via Koen Brandwacht. Daarna volgde de 3-1 en de 4-1 en met die tussenstand gingen we de rust in. Na de rust kwam Ommen sterk uit de start blokken en maakte de 4-2 daarna vielen uiteindelijk de 2 centrale verdedigers geblesseerd uit van Ommen en ging en bergafwaarts de ene na de andere goal kregen ze om de oren de einstand was 9-2.