FC Ommen JO19-1 maakt zicht op voor de laatste twee wedstrijden.

26 november 2022 12:30

H.E. van Putten

Opstelling

Wedstrijd verslag FC Ommen vs SVZW

De aftrap was genomen en FC Ommen was de bovenliggende partij in de eerste helft. vanaf het begin van de wedstrijd liet Ommen mooi voetbal zien door mooie combinaties en kansen om te scoren. FC Ommen kwam op 1-0 voorsprong door een goal van Dylan Hindriks op aanleggen van Koen Brandwacht. Na de goal verslapte FC Ommen en SVZW creëerde meer kansen. Aan het einde van de eerste helft kwam een de spits van SVZW 1 op 1 met de Senna Wesseling, maar Senna stopte de 1 op 1 en gingen we de rust in met 1-0 voor FC Ommen.

In de 2de helft begon SVZW sterk en creëerde veel kansen maar FC Ommen verdedigde sterk en ze konden niet scoren. Tot het moment dat Milan Obkircher een penalty veroorzaakte. Maar Senna Kon de penaltynemer van SVZW lezen en pakte de penalty. Een paar minuten later veroorzaakte Wesley Pierik een penalty die strak in het zijnet werd geschoten. De stand was 1-1 en FC Ommen ging hoger voetballen en dat loonde door een goal van Teun Grondman op aangeven van wederom Koen Brandwacht. FC Ommen ging doordrukken en  Koen Brandwacht scoorde de 3-1 op aangeven van Senna Wesseling door een verre uittrap. En Pepijn Holtvoort scoorde de 4-1 door een mooi schot vanaf de 16 meter.

De Wedstrijd eindigde 4-1