8025CP
ZWOLLE
tel. 038-4531186

Opstelling FC Ommen JO19-1

Op zaterdag 8 oktober om 11.45 stond er weer een wedstrijd op het programma van de JO19-1 van FC Ommen. Deze keer nemen we het op tegen de onder 19-1 van Be Quick ‘28 in Zwolle. De wedstrijd begint vrij rommelig met geen langdurig balbezit en de bal dat over en weer gaat. Doordat de bal over en weer gaat wisten beide teams niet echt grip op de wedstrijd te krijgen. Van beide kanten kwamen hier en daar wat kansen, alleen werden er nog geen goals gemaakt. Rond de 30e minuut komt Koen niet geheel ongedeerd uit en duel en daar komt uiteindelijk de eerste wissel uit. Na het nog even geprobeerd te hebben staat Teun aan de zijkant klaar om Koen te vervangen. Dit blijkt een gouden wissel aangezien Teun na ongeveer 3 minuten de 1-0 op het scorebord zet na een goede actie en voorzet van Ruben. Na deze goal kregen we toch wat meer grip op de wedstrijd. Er volgen nog wat kansen en aanvallen. Helaas bleek dit niet van lange duur en scoort de rechtsbuiten van Be Quick vlak voor rust een erg gelukkige goal die via via in de goal beëindigt.

De tweede helft begint net zoals de eerste helft redelijk rommelig met niet veel kansen. Na 5 minuten in de tweede helft komt de tweede wissel, Wesley maakt plaats voor Jesse. Een minuut of 10 later komt de rechtsbuiten van Be Quick er weer door en schiet de 2-1 binnen. Nu zouden wij wel in de aanval moeten om nog een resultaat te halen. Rond de 70e minuut komtl Dylan 1 tegen 1 voor de keeper te staan maar weet deze kans helaas niet te benutten, het balbezit is weer voor Be Quick die direct de aanval zoeken. Mathijs probeerd in eigen zestien de bal te onderscheppen maar raakt helaas geen bal en vloert de tegenstander. Zo komt de bal op de penaltystip te liggen. De nummer 10 van Be Quick weet die niet te benutten door een fantastische save van Senna. In de slotvase van de wedstrijd vind de laatste wissel plaats, Tijn S vervangt Milan voor de laatste minuten. FC Ommen zet alles op de aanval in de laatste minuten maar helaas is dit niet genoeg voor een gelijkspel. De wedstrijd eindigt in een 2-1 verlies.