OMMEN
tel. 0529-452800

Opstelling

Kijk op gruble.smugmug.com voor alle foto's

Op zaterdag 29 oktober speelden we de thuiswedstrijd tegen Excelsior’31 uit Rijssen. Een lastige tegenstander die weinig wedstrijden verliest.

De 11 die de wedstrijd vanaf het begin mochten starten waren: Senna Wesseling, Ruben Veerman, Matthijs Schottert, Wesley Pierik, Jesse Lammertink, Kian Koppelman, Teun Grondman, Tim Ribberink, Dylan Hinderiks, Koen Brandwacht en Tijn Timmerman.

In de eerste 15 minuten van de eerste helft zaten we overal redelijk kort op en kwamen we tot een aantal kleine kansjes. Doordat we aan het begin overal kort op zaten kwam Exelsior’31 amper aan het voetballen toe. Op een gegeven moment in de eerste helft verzaakten we een beetje waardoor de tegenstander er een aantal keren gevaarlijk uitkwam. waardoor ze ook gelijk binnen deze korte periode 0-2 voor kwamen.

In de tweede helft gingen we voetballen vanuit een 3-4-3. in de tweede helft kwamen wij maar weinig aan kansen omdat Excelsior’31 een beetje inzakte omdat ze al met 0-2 voor stonden. Ongeveer 15 minuten voor het einde van de wedstrijd kregen we een vrije trap. Uit de kluts komt die bij Matthijs Schottert terecht die hem binnen schiet 1-2. Na de aftrap stond het niet goed omdat er een kleine miscommunicatie was met het doorschuiven waardoor Exelsior er gelijk gevaarlijk uitkwam 1-3. In de rest van de wedstrijd zat er weinig beleving in en verloren we met 1-3