FC Ommen JO19-1 wint de belangrijke thuiswedstrijd tegen Victoria 28 JO19-1

Divisie 4 G

15 oktober 2022 12:30

J.S.M. Groot Koerkamp

Opstelling

Afgelopen zaterdag 15 oktober stond de wedstrijd tegen Victoria 28 uit Enschede op het programma.

De wedstrijd begon om 12.30 uur in Ommen. We begonnen de wedstrijd niet al te best en de tegenstander was wat feller. Na ongeveer 30 minuten scoort Victoria de 0-1 en voor de rust maken zij ook nog de 0-2.  Met deze stand gaan we de rust in.
Tijdens de rust was het stil in de kleedkamer en gaf Nick duidelijk aan wat er beter moest.
Na de rust komen we veel beter terug en zetten veel meer druk op de bal. Dit resulteert in de 1-2 door een diepe bal op Ruben die hem voorgeeft op Koen die hem intikt.  Even later komt de bal bij Dylan die schiet van afstand in de bovenhoek de 2-2 binnen. We blijven de tweede helft goed druk zetten en door een overtreding tijdens een aanvallende actie van Ommen krijgen wij nog een penalty. De penalty wordt genomen door Tim die het hoofd koel houd en mooi binnenschiet. Later werd het nog even spannend maar de 3 punten blijven in Ommen.

Verslag geschreven door Dylan Hinderiks.