RAALTE
tel. 0572-352010

Opstelling FC Ommen JO19-1

Lezers,
Afgelopen zaterdag stond de wedstrijd Rhoda Raalte VS FC Ommen op het programma.
We begonnen best goed aan de wedstrijd,de tegenpartij zat er kort op en gaf ons weinig ruimte.
Daarin tegen zaten wij er ook best vaak kort op maar sommige momenten, gaven wij hun ook best veel ruimte waardoor Rohda Raalte er vaak doorheen kon voetballen.

Rohda Raalte werd hierdoor best vaak gevaarlijk  over de flanken waardoor Rohda Raalte ook kon scoren door een mooi afstand schot 1-0. Rhoda
Daarna begonnen we goed kort op de man te verdedigen en werden we een paar keer gevaarlijk over de zijkanten waardoor we een hele grote kans kregen maar dat dat bal er helaas niet in
Rohda Raalte was tijdens standaardsituaties erg gevaarlijk en kon vlak voor rust de 2-0 maken.

2e helft
We begonnen erg goed aan de 2e helft we zaten er kort op en gaven Rhoda wenig ruimte waardoor wij ook gevaarlijk werden helaas scoorde Rhoda nog 2x aan het einde van de 2e helft kreeg Tim Ribberink de bal die een mooie solo actie inzette en die dat beloonde met een doelpunt.

Eindstand 4-1 Rhoda Raalte
Nu dit verwerken en deze week volle bak trainen om dan zaterdag 1 Oktober tegen Dalfsen de 3 punten te pakken