FCO2 geeft punten weg na 2-0 voorsprong - FC Ommen

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

FCO2 geeft punten weg na 2-0 voorsprong

FCO2 geeft punten weg na 2-0 voorsprong

FC Ommen 2

2 - 2

Oranje Nassau 2

Sem Puma (afstandschot)
Sydney Flim (schot)

Competitie

2e klasse E

Datum

29 oktober 2022 12:00

Scheidsrechter

W. van Lenthe

Accommodatie

Sportpark Westbroek
Sportlaan 2
7732AB
OMMEN
tel. 0529-452800

Bekijk alle foto's op gruble.smugmug.com

Na 2 verliespartijen was het tijd voor de heren van 2 om te laten zien wat ze waard zijn.

Tijdens de bespreking werd het duidelijk gemaakt dat de er niet met “poep in de broek’’ gespeeld moet worden. Wat natuurlijk betekend dat er met vertrouwen en durf gespeeld moet worden.

 

We begonnen in de volgende opstelling:

Björn, Daan, Niels, Tom, Jorian, Wesley, Noah, Wisse(60.Leon L), Sidney(35. Milan), Wessel, Sem(70.Julian).

 

Ommen begon de wedstrijd erg sterk. Ommen had de overhand van het balbezit en liet de tegenstander niet hun eigen spel spelen. Uit deze fase van de wedstrijd kreeg Ommen dan ook de beste kansen. Vanuit een voorzet vanaf de rechterzijde van het veld kwam de bal bij Sem, die na vakkundig spitsenwerk zijn maat 44 ¼ de bal op goal schoot. Het bleek een schot in de roos, via 2 maal de lat te raken was de bal achter de lijn verdwenen. de keeper was kansloos 1-0 Ommen.

Na de goal kon Oranje Nassau nog steeds geen grip op de wedstrijd krijgen. Wat leed tot knullig balverlies in hun eigen 16 metergebied. Sidney schatte de situatie goed in en pakte listig de bal af. Waarna een eenvoudige schuiver genoeg was. Ommen had een voorsprong van 2 doelpunten te pakken.

Helaas bleek dit het einde van de dominante periode. Oranje Nassau herpakte zich hierna, gelukkig was het al snel tijd voor de rust. Tijd om de strijdplannen te bespreken.

Vlak na de aftrap bleek tot ongenoegen dat de tegenstander de lijn kon doorzetten. Ommen had moeite om zichzelf in de wedstrijd terug te vechten. Lang wist de verdediging van Ommen zich knap stand te houden. Het overwicht van de tegenstander bleek te groot. Vanuit een ingooi kon de spits van ON bereikt worden hij twijfelde niet en wist te scoren. 2-1, de spanning bleef groeien.

Ommen bleef verzet tonen maar de tegenstand was te groot, na een counteroffensief van Oranje Nassau konden ze Björn (die een fantastische pot speelde) opnieuw passeren. De wedstijd was nog niet gespeeld, er waren nog genoeg minuten over. Echter kon geen van de teams het waarmaken om er een overwinning uit te slepen.

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!