ENTER
tel. 0547-381663

Enter vooruit 3 - fc ommen 2

Zaterdagmiddag rond 14:30 begon de wedstrijd enter vooruit 3 - fc ommen 2

Fc ommen 2 heeft de laatste 7 wedstrijden niet kunnen winnen en mocht nu op naar de nr3.. een zware kluif zal je denken? Maar niets bleek minder waar..
fc ommen begon in de volgende opstelling
Björn
Niels-Daan-Maurice-jorian-wesley
Leon L  Tom
       Noah
Julian Wessel

Fc ommen begon goed aan de wedstrijd waar Ommen vaak binnen 5 minuten op achterstand komt, kwamen ze nu binnen 3 minuten op voorsprong. Een goeie corner van Wessel werd binnengeknikt bij de 2e paal door jorian. Een droomstart voor de mannen uit Ommen.
Ommen bleef daarna de bovenliggende partij en kreeg kansen op de 0-2, maar als je ze zelft niet maakt, dan zul je altijd zien dat de tegenpartij wel scoort en dat gebeurde ook. In de 36e minuut een corner voor Enter werd nog goed weggewerkt maar er werd niet tot nauwelijks aangesloten en de bal werd weer in gebracht en daar stond een speler vrij van Enter die vrij kon inkoppen. Maar gelukkig liet fc ommen zich daardoor niet van de wijs brengen en sloeg vrijwel direct weer terug. Een goede voorzet van Noah werd bij de 1e paal ingetikt door de prima spelende Julian,  die 2 minuten na de 1-2 zelfs de 1-3 prima binnenschoot.
ruststand 1-3

2e helft heeft trainer Sander de Boer 2 wissels gebracht Milan komt in het veld voor Leon L
En Jaron (bedankt voor het meedoen) vervangt Maurice.
Paar tactische omzettingen en de 2e helft kan beginnen

Fc ommen begon wederom prima aan de 2e helft binnen 10 minuten maken de mannen 1-4 een prachtige aanval van achteruit. Wess werd weggestoken en zag zijn medeaanvaller Milan bij de 1e paal staan en die schoot hem fantastisch binnen met zijn linkerpoot.
In de 60e minuut kwam Stein na lang blessureleed het veld in.voor de laatste half uur.  Hij verving Julian.
Niet veel later scoorde Enter de 2-4 maar mocht die goal wel tellen?? Buitenspel en de vlag ging ook netjes omhoog. Echter de desbetreffende scheidsrechter, die blijkbaar alleen in de middencirkel mocht lopen,  liet de prima vlaggende Leon V staan.
Zal het dan toch nog misgaan voor de mannen uit Ommen? De trainer van Enter riep nog snel ENTER VOORUIT, maar het was fc ommen die de beslissing maakte. Goede aanval over de linkerkant,  voorzet van Wesley kwam bij Wessel terecht en die schoot hem binnen: 2-5 overwinning.  Natuurlijk werd deze verdiende overwinning gevierd met een drankje in de kantine.

Volgende week wacht de nummer laatst: DES.

Iedereen is van harte welkom. Aftrap 12 uur in Ommen.