Huzense boys 4 - fc Ommen 4 - FC Ommen

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Huzense boys 4 - fc Ommen 4

Huzense boys 4 - fc Ommen 4

Hulzense Boys 4

1 - 3

FC Ommen 4

Competitie

4e klasse 12

Datum

25 maart 2023 14:30

Scheidsrechter

A Bronsvoort

Accommodatie

Sportpark Smidserve
G H Kappertstraat 45
7443RB
NIJVERDAL
tel. 0548-610823

Op een zonnige zaterdagmiddag begon FC Ommen 4 aan de wedstrijd tegen Hulzense Boys 4. Het was een belangrijke wedstrijd voor beide teams, die graag wilden winnen om hun positie in de competitie te verbeteren.

Na het eerste fluitsignaal van de scheidsrechter, begon FC Ommen 4 sterk aan de wedstrijd. Het team had de controle over het spel en wist al snel de eerste kans te creëren. Het was M. Deute die met een mooie dieptepass RJ. de Groot wist te bereiken, die op zijn beurt de keeper van Hulzense Boys 4 wist te passeren en het eerste doelpunt van de wedstrijd maakte.

Het was een mooi moment voor FC Ommen 4 en de supporters juichten luidkeels. Het team bleef de druk opvoeren en wist niet veel later de voorsprong te vergroten. Na een mooie voorzet van N. Zandman, schoot een speler van FC Ommen 4 de bal laag onder de keeper door en was het 2-0.

Hulzense Boys 4 probeerde nog wel terug te komen in de wedstrijd, maar FC Ommen 4 bleef de controle houden. Het was opnieuw M. Deute die een belangrijke rol speelde in de wedstrijd. Na een prachtige dieptepass van het middenveld wist hij de bal laag in de rechterhoek te schuiven en het derde doelpunt van de wedstrijd te maken.

Hulzense Boys 4 kreeg nog wel een penalty en wist de achterstand iets te verkleinen, maar het was niet genoeg om de wedstrijd te kantelen. FC Ommen 4 had de wedstrijd de hele tijd in handen en wist de voorsprong te behouden. De verdediging stond ijzersterk en keeper S. Soepenberg had een aantal mooie reddingen om zijn doel schoon te houden.

De supporters van FC Ommen 4 waren uitzinnig van vreugde na de overwinning en het team vierde het feestje uitbundig. Het was een mooie middag op het grasveld van Hulzense Boys, waarbij FC Ommen 4 liet zien dat ze een geduchte tegenstander zijn en tot veel in staat zijn. Met deze overwinning heeft het team laten zien dat ze in goede vorm zijn en klaar zijn voor de rest van het seizoen
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!