4e klasse 12

8 oktober 2022 14:30

L. Zandman

Opstelling

Afgelopen Zaterdag moest Fc Ommen 4 het thuis opnemen tegen v.v. Hellendoorn 3. De omstandigheden waren perfect voor een mooie pot voetbal. Ommen startte voortvarend aan de wedstijd en was voetballend de bovenliggende partij. Achterin stond de verdediging standvastig.  In het eerste kwartier kreeg Ommen veel gelegenheid vanuit de voorzetten vanaf de flanken,  maar deze werden nog niet benut.

In de 20ste minuut schoot R.J de Groot op de goal tegen de keeper, M.Deute stond alert voor de rebound en schoot deze hard in de goal 1-0. Waar Helendoorn niet tot scoren kwam verdubbelde Ommen de voorsprong uit een steekbal, de verdediging werkte de bal niet goed weg waardoor N.koggel de bal hard in de hoek afrondde . Hellendoorn kreeg een paar gevaarlijk kansen maar wist deze niet te benutten. De laatste 5 minuten van de eerste helft gaf Ommen nog wat gas bij en toen ging het rap 3-0 door J.Ronde.

Na de rust begon Ommen gezapig aan de tweede helft we creëerde nog weinig. Achterin stonden we ijzersterk waardoor we de 3-0  konden behouden. In de 85ste minuut kregen we nog en voorzet van O. Schuurman op Jerooney 4-0.

Volgende week bezoeken we SVVN 4 in Nijverdal om 14:30.