Zondag 2 en Zondag 3 op weg naar zinderende apotheose! - FC Ommen

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Zondag 2 en Zondag 3 op weg naar zinderende apotheose!

Zondag 2 en Zondag 3 op weg naar zinderende apotheose!

FC Ommen 2 (zon)

4 - 1

USV 3 (zon)

Competitie

6e klasse 18

Datum

26 maart 2023 10:30

Scheidsrechter

A. Koster

Accommodatie

Sportpark Westbroek
Sportlaan 2
7732AB
OMMEN
tel. 0529-452800

Het is ongekend (!), zou Hans van Zetten van de NOS hebben gezegd. Er is een reële kans dat zowel zondag 2 als zondag 3 er aan het einde van ’t seizoen met de kampioensschaal staan. Ja, u hoort het goed! De beide elftallen van OVC’21.. Ehm.. Ik bedoel FC Ommen.. hebben alles in eigen hand! Nog 6 wedstrijden te gaan. Nog 6 finales!

De stand liegt er niet om. FC Ommen 2 is koploper met een voorsprong van 2 punten. Chapeau! Aanstaande zondag staat de kraker tegen de nummer 2 van de ranglijst op het programma. Heino uit altijd lastig. Mocht deze match van jewelste in het voordeel van de Ommenaren vallen, dan lijkt een jongensdroom werkelijkheid te worden. Het is de mannen van Jurgen Meijerink zó gegund! Kom op jongens! Maak Ommen trots! Jullie kunnen het!

FC Ommen 3 staat momenteel op de 2e plek. Met één schamel puntje achter de lijstaanvoerder voelt Roda Raalte de adem in haar nek. De mannen van Jos Hoekman hebben dit seizoen nog maar 1 wedstrijd verloren in de competitie. Het is ongekend, zou Hans van Zetten van de NOS hebben gezegd. Eén verliespartij in 16 wedstrijden (!). De klasse druipt er vanaf. De enige 0-punter was tegen de koploper Roda Raalte zelf (4-2) en laat dat nou net de tegenstander zijn in de aller aller allerlaatste wedstrijd van dit seizoen. Mocht het sprookjesboek werkelijkheid worden en mochten we op dat moment nog in de race zijn, dan zal ‘Dé wedstrijd van het jaar’ op 21 mei gaan plaatsvinden. Een wedstrijd waar 1 van beide teams gegarandeerd kampioen gaat worden. Hoe mooi zou het zijn als het sterrenelftal uit Ommen op een uitverkocht sportpaleis Westbroek als winnaar uit die bus komt rollen? Dat zou echt ongekend zijn, zou Hans van Ze……..

Ja, het zondag voetbal leeft! Wat een klasbakken lopen daar! Wat een ervaring! Wat een talenten! Twee elftallen. Twee titelkandidaten. Had ik al gezegd dat op zondag de klasse er vanaf druipt?

Komt dat zien! Komt dat zien!

Maar los van dat.. Prijs de dag niet voor het avond is. Wedstrijd voor wedstrijd. Finale voor finale. Het hier & nu is altijd en overal het belangrijkste. Ook nu. Ook bij het zondagvoetbal. Ook bij deze toppers!

De ploegen hebben onderling besloten dat de entree, om naar deze 2 wonderploegen te kunnen kijken, komt te vervallen. U kunt ons gratis bezichtigen. Wie wil dat nou niet? Ehm.. Hans van Zetten misschien?

Ja, lieve mensen.. Wij gaan proberen Ommen trots te maken. Wij gaan alles op alles zetten om dit sprookjesboek en deze jongensdromen uit te laten komen. Volle bak vooruit, gaan met die banaan en knallen met die ballen! Eén voor allen en allen voor één!

U gaat nog van ons horen. Bedankt voor het lezen. Ennuh, niet vergeten om lief te zijn voor jezelf!

Toedelledokio en de groetzels van Otjewatmotje.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!