Schema: ∑_(i=1ste kwart)^4▒a "+b=1,2,3….25" - FC Ommen

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Schema: ∑_(i=1ste kwart)^4▒a "+b=1,2,3….25"

Schema: ∑_(i=1ste kwart)^4▒a "+b=1,2,3….25"

FC Ommen JO9-1

5 - 20

Voorwaarts T JO9-1

Pepijn Pot (schot)
Rasmus Prins (schot)
Noud Rensink (schot)
Pepijn Pot (schot)

Competitie

Hoofdklasse (2e fase) 10

Datum

5 november 2022 11:00

Accommodatie

Sportpark Westbroek
Sportlaan 2
7732AB
OMMEN
tel. 0529-452800

Bekijk alle foto's op gruble.smug,ug.com

Alles in het leven staat of valt met een schema. Dit begint al vroeg daar je je als baby aan het schema van het consultatiebureau moet houden. Of aan het schema van je ouders afhankelijk wat je ouders van dat bureau vinden. Daarna moet je je aan het schema van school houden.. iedere dag om 8.30 paraat om algemene kennis tot je te nemen en te kunnen reproduceren volgens schema wanneer de toetsen staan ingepland. Elke maandag en woensdag is er ook een schema, om 18uur specifieke voetbal skills leren onder leiding van Sem & Shaq. Maar dit schema volgen de mannen blindelings.

Elke week staan alle mannen van Jo9-1 op het veld, zelden tot nooit is er 1 die verstek laat gaan. Het schema zit goed in de hoofdjes opgeslagen. Af en toe komt er een toevoeging aan dit schema en moeten ze op vrijdag ook aantreden. Sem & Shaq hebben ze goed voorbereid op dit soort aanpassingen daar een afvaardiging van 5 van de 9 spelers aanwezig waren tijdens de techniek training van afgelopen vrijdag.
Blijkbaar volgen ze bij de techniek training het schema “lengte” om spelers in te delen in verschillende groepen daar 2 spelers in een andere groep terecht kwamen dan de rest van 9-1. Feit is dat de gemiddelde lengte van Jo9-1 lastig in een schema is vast te leggen. Maar daar onze mannen door Sem & Shaq goed voorbereid worden op flexibiliteit een aanpassingsvermogen hadden de spelers weinig last van deze verandering in het schema.
Tijdens de week voorafgaand aan de wedstrijd kwamen er berichten uit Twello dat Ommen toch best ver was om er om 8.45 aan de bal klaar te staan met het verzoek om pas om 11 uur af te trappen. Natuurlijk vonden de mannen van Sem & Shaq dit geen probleem maar nu kwam het schema, opgesteld door 1 van de leiders, in het gedrang. Er moest al rekening worden gehouden met de wintertijd en nu deze aanpassing er ook nog eens bij. Gelukkig was het een thuiswedstrijd dus hoeft er niet gekeken te worden welke auto’s wel of niet konden rijden. Want in het schema afstand afgezet tegen het verbruik van de auto, dan wel de rijstijl van de chauffeur kan ook veel afgeleid aan worden. Dit zal voor volgende week eens goed bekeken moeten worden als Jo9-1 op de dag van DE aankomst door de KNVB naar Zutphen wordt gestuurd. Lijkt mij dat de snelste chauffeurs de terugweg voor rekening nemen om op tijd te zijn voor die man die elk jaar volgens schema in November aanmeert uit Spanje (misschien moet de KNVB eens het schema van de beste man bekijken daar die wel rekening houdt met afstanden en de leeftijd van de kinderen).
Maar goed even terug komend op deze week konden de mannen dus uitslapen… Ik zeg “kon” want in menig huishouden waren de mannen Sem & Shaq al vroeg uit de veren en klaar om te ballen want volgens schema. Bijna iedereen was al vroeg op het sportpark maar er was nog even onduidelijkheid waar de shirtjes waren. De mannen liepen al onrustig met ontbloot bovenlijf door de kleedkamer. Gelukkig kwam Senn volgens schema om iets voor 10.30 met de schone shirtjes in zijn kielzog. Als jonge honden renden de mannen klaar om te knallen richting het veld en begonnen ze gedisciplineerd aan de warming up. Strak zag het er uit, ook dit schema zit in de hoofdjes van de mannen.
Alles stond klaar voor een perfect voetbalmorgen, het zonnetje scheen, de warming up was in volle gang, de harde kern had zich verzameld langs de lijn en Jannie paparazzi had de camera weer in de aanslag. Maar Jannie moest deze zaterdag hard aan het werk… Want volgens schema moest ook het verslag door haar geschreven worden. Dus dat was keuzes maken en flexibel zijn. Toch een lastige opgave zo op de zaterdagmorgen, helemaal omdat niemand even een bakkie koffie ging halen. Moest Jannie dat dan ook nog doen… Maar dat stond niet in het schema!

De aftrap iets na 11en onderbrak de overpeinzingen over koffie want binnen een minuut stonden de mannen van Sem & Shaq 0-1 achter. Welk schema werd er gevolgd, wie had welke rol, en welke man moet je in de gaten houden. Het schema “lengte” hadden ze in Twello duidelijk niet toegepast daar het lengte verschil met sommige spelers immens was. De mannen van Ommen hebben gestreden maar aan het einde van de eerste kwart stond het helaas 2-6. Teun kopte de bal weg van het doel en keeper Noud had een mooie redding, aanvallen van Pepijn en Senn resulteerden in 2 doelpunten voor Ommen.
Het 2de kwart volgende ze een ander schema waardoor deze eindigde in een 2-11. Maar tijdens het derde kwart vochten ze terug en resulteerde dit in een 5-15. Mooie aanvallen van Joep (helaas net naast), een voorzet van Pepijn naar Rasmus (goal) en ook een indribbel van Noud die resulteerde in een doelpunt. In het laatste kwart waren de mannen moe gestreden waarbij Teun nog een overtreding aan zijn broek kreeg en Pepijn, Rasmus en Joep elk nog een mooie aanval probeerden maar de uiteindelijke stand kwam op 5-20 voor Voorwaarts (Twello).
Wat een schema was dit. De trainer van Twello was onder de indruk. Ommen had het toch voor elkaar gekregen de meeste tegendoelpunten aan Twello te geven dit seizoen. Dit was een schrale troost voor de mannen van Sem & Shaq. Maar kijkend naar de opbouw van de doelpunten hebben ze zeker een prachtig schema gevolgd want als je alle tussenstanden optelt in de formule  komt er een prachtig verloop van de wedstrijd uit met een stijgende lijn volgens schema. Persoonlijk denk ik dat de KNVB deze formule gebruikt om de teams wel of niet in de hoofdklasse in te delen want zeg nou zelf wie wil er nou niet zo’n mooie stijgende lijn!
Nu maar hopen dat we deze formule gaan kraken in de volgende wedstrijd.
Want zo’n statistische stijgende lijn is leuk, maar winst is leuker!

Op naar Zutphen volgende week!

Naast het uitgebreide verslag is er ook nog een mooi fotoverslag te vinden op: 
https://photos.app.goo.gl/kYcth82hovmtn9J69

Voetnoot van de auteur: Jannie laten fotograferen, schrijven en wassen maar er niet voor zorgen dat er koffie wordt gebracht is een puntje van aandacht voor de maker van het schema… 
Misschien de koffieronde ook toevoegen??

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!