FC Ommen MO20-1 pakt de winst en nu afwachten wat de concurrenten gaan doen.

10 december 2022 10:25

M Dankelman

Hierbij het wedstrijdverslag:

F.C. Ommen MO20-1 - SC Rouveen MO20-1
Zaterdagochtend 10 december begon de wedstrijd tegen SC Rouveen. We hadden al eerder een spannende wedstrijd tegen SC Rouveen gespeeld. Waarin we met 2-3 wonnen.
We trapten af om half 11. De wil om te winnen was groot. De wedstrijd begon goed met veel kansen. De eerste mooie kans in de wedstrijd was een schot van Britt van afstand. Ook Anke heeft een kans, maar de keeper hield de bal tegen. De wedstrijd blijft spannend. Dan komt er een kopkans voor Marloes. De bal gaat net over het doel. Er is een corner en weer een kans voor Marloes. Deze gaat er wel in en hierdoor staat het 1-0 voor ons. Nog geen minuut later is er weer een kans, Anke staat tegenover de keeper en schiet de bal in het doel. Het staat 2-0. Weer een corner die goed genomen is door Britt. Roos schiet, maar die bal gaat er niet in. We hebben veel kansen. Dan geeft Britt een voorzet en kan Alana scoren. We gaan de rust in met 3-0.
We beginnen aan de tweede helft. SC Rouveen heeft een kans, maar Iris komt goed uit het doel en pakt de bal. Ook Roos neemt een corner. De bal komt direct weer terug en ze scoort bijna vanuit de hoek. Norah krijgt een kans, maar ze schiet de bal net naast. We spelen veel op de helft van de tegenstander. Even later geeft Ilse een voorzet op Maudi, maar ze schiet de bal net naast. De verdediging doet het ook goed. De scheidsrechter fluit af en we winnen met 3-0.
We zijn nog in de race voor het kampioenschap, maar het is nog spannend. Het is afwachten wat Heino en Zac gaan doen.