RAALTE
tel. 0572-352010

Opstelling FC Ommen JO19-1

Verslag FC Ommen JO19-1 Rohda Raalte JO19-1

De aftrap van de wedstrijd was om 15:00 en toen de wedstrijd begonnen was werden er aan beide kanten gelijk kansen gecreëerd. Raalte speelde vaak een goede steekbal op de spits die snel was en kon goed achter de linies kruipen. Maar Mathijs Schottert en Thomas Jolink konden de spits goed bijhouden en Senna Wesseling kan vaak de bal weg schieten of in de 16 meter de bal pakken. Ommen had een goede kans vanaf de rechter zijkant, Koen Bradwacht legde de bal terug op Pepijn Holtvoort en hij schoot de bal in 1 keer op goal van 20 meter heel mooi in de verre hoek waardoor Ommen op 0-1 voor kwam. Voor de rest in de eerste helft creëerde beide kanten niet veel kansen meer op een 1 op 1 na aan e kant van Raalte mar de bal werd naast geschoten en we gingen rusten bij 0-1. De 2de helft begon en Raalte ging hoog druk zetten, daardoor konden ze veel kansen creëren. In de 55 Minuut speelde Mathijs een mooie diepte pass op Tim Ribberink maar helaas kon het niet de 1 op 1 afmaken. 5 minuten later kreeg Raalte een corner die werd binnengekopt dus toen stond het 1-1. Later had Raalte weer een grote kans, Senna Wist de bal nog op de paal te tikken maar doordat het een kluitje was in de 16 kwam de bal recht voor de rechtsbuiten die hem goed in de linkerhoek schoot en toen stond het 2-1 voor Raalte. Ommen verzwakte daarna en Raalte creëerde daardoor veel kansen. Maar door goed te verdedigen van de kant van Ommen. Maar dat kon niet goed blijven gaan. De rechtsbuiten van Raalte dribbelde langs drie man heen in de 16 meter en kon daarna de bal in de hoek schuiven en toen stond het 3-1. Tijn Timmerman en Milan berger kwamen er nog in voor de laatste 15 minuten maar die konden helaas het verschil niet meer maken. De wedstrijd eindigde in 3-1 in het voordeel van Raalte.