tel. 0548-541944

Opstelling FC Ommen JO19-1

Excelsior’ 31 o19-1 - Fc Ommen o19-1

Zaterdag 4 Februari,
Vandaag namen we het op tegen Excelsior uit Rijssen. Excelsior is sterk aan de competitie begonnen met een overwinning op HSC-Buurse terwijl Fc Ommen de competitie is begonnen met een gelijkspel. Voordat we überhaupt in de kleedkamer zaten was er al een tegenslag. Kian was zijn tas vergeten waardoor hij niet met zijn eigen materiaal kan spelen. Een belabberd begin. Belabberd was ook de eerste helft van Ommen. We werden van alle kanten overlopen waardoor er in de rust een 2-0 voorsprong voor Excelsior op het bord stond. In de rust de koppen bij elkaar gestoken en proberen er nog het beste van te maken. In de tweede helft is het ons beter gelukt om controle over de wedstrijd te krijgen maar tot echte kansen konden we niet komen. Toch viel de 3-0 van Excelsior en was de wedstrijd gespeeld. De ploeg in Rijssen vond het allemaal wel best en nam wat gas terug waardoor de wedstrijd kalmeerde en rustig kon worden uitgespeeld. Eindstand: Excelsior’ 31 3-0 Fc Ommen. Snel vergeten en de focus weer op aankomende zaterdag tegen SV Losser