7671GT
VRIEZENVEEN
tel. 0546-561970

erslag Deto 019-1-FC Ommen 019-1.

Vandaag staat de (oefen)wedstrijd tegen Deto Vriezenveen 019-1 op het programma. Voor FC Ommen is dit de eerste pot na de winterstop.

Ommen begint slecht aan de wedstrijd. Overal te laat en slap de duels in. Deto komt hierdoor een aantal keer gevaarlijk dicht bij een goal, maar het blijft nog 0-0. Ommen blijft de ballen maar makkelijk inleveren waardoor ze niet aan het voetballen komen. De 1-0 kon niet lang uitblijven en valt uiteindelijk ook. Ondanks het slechte voetbal heeft Ommen nog wel een aantal kansjes, waaronder een open goal die gemist wordt. De scheidsrechter fluit voor het rust signaal. 1-0 ruststand.

Zoals wel vaker dit seizoen komt Ommen de 2e helft veel sterker de kleedkamer uit, meer beleving en werklust. Toch komt Deto vlak na rust op een 2-0 voorsprong door geklungel in de verdediging. Ommen laat het er niet bij zitten en blijft goed voetballen. Na een aantal leuke aanvallen maakt Pepijn door middel van een afstand schot 2-1. Aansluiting gevonden. Ommen blijft aanvallen en komt een aantal keer dicht bij de gelijk maker, maar die blijft helaas uit. Deto komt aan het eind van de wedstrijd op 3-1 door een kort genomen corner die in de rechter onderhoek wordt binnengeschoten. Eindstand 3-1.

Ommen heeft een goede 2e helft op de mat gelegd maar weet dat er nog veel verbeterd moet worden om handhaving te verwezenlijken in de 4e divisie.