1e klasse (3e fase) Y

18 maart 2023 8:45

H. Boschman

Fc ommen - Nieuwleusen
Vandaag stond de wedstrijd tegen Nieuwleusen op de planning. De vorige keer hadden we 2-3 verloren. Deze keer was de spanning hoog. Na de eerste paar minuten stond het al weer 1-0 voor fc ommen. We speelden goed over maar toen viel ongelukkig de 1-1. We gingen dan ook met die stand de rust in. We hadden besproken wat beter kon en gingen met een goed gevoel de 2e helft in. We hebben een aantal mooie kansen gehad en er een paar gescoord. Sterre heeft ook goeie reddingen gehad. We hebben dan ook gewonnen met 5-2! Leah 3 goals Anke 1 goal Carlijn 1 goal. Volgende wedstrijd is tegen JVZ thuis. ze staan laatste dus we hebben zeker kans.