G H Kappertstraat 45
7443RB
NIJVERDAL
tel. 0548-610823

Zaterdag stond de uitwedstrijd tegen de Hulzense boys op het programma. Thuis hadden we eerder dit seizoen met 0-1 verloren, dus we hadden iets recht te zetten tegen deze fysiek sterke ploeg.

Gewaarschuwd begonnen we dan ook fanatiek aan de wedstrijd: we gingen hard de duels in en veroverden snel de bal, maar bleven ook goed samenspelen. Dit leverde in de 5eminuut de 0-1 op door een goal van Leah. We bleven daarna goed druk zetten en gaven de tegenstander weinig ruimte. In de 20e minuut volgde na mooi samenspel de 0-2: in eerste instantie werd het schot van Isa nog gestopt door de keeper, waarna Leah de paal raakte en het uiteindelijk Anke was die fraai de 0-2 binnen wist te schieten. Met deze stand gingen we ook de rust in.

Na rust wisten we het goede spel van de eerste helft prima voort te zetten en viel al snel de bevrijdende 0-3 door Leah waarna de wedstrijd eigenlijk al wel gespeeld was.

Een uitstekende wedstrijd waarin onze verdediging met Carmen, Danique, Sterre, Emma en Yinthe vrijwel geen kans hebben weg gegeven, ook al waren sommige tegenstanders bijna 2x zo groot: we zaten goed kort op de tegenstander en gaven geen ruimte weg. Onze keepster Sterre bleef goed meedoen en wist voor de 2e wedstrijd op rij de nul te houden.

Ook op het middenveld werd er hard gewerkt: veel duels gewonnen en goed samen gespeeld door Mila, Ieke, Naomi en Anke.

Voorin wisten we ook veelvuldig de bal te veroveren en wisten Leah, Isa, Lisanne en Carlijn elkaar goed te vinden.

Al met al een uitstekende wedstrijd waarin hard voor elkaar werd gewerkt, wat uiteindelijk ons een dik verdiende einduitslag van 0-3 opleverde: een echte teamprestatie!

Dit geeft vertrouwen voor de belangrijke wedstrijd van aanstaande zaterdag wanneer we het op mogen nemen tegen de koploper De Zweef.