OMMEN
tel. 0529-452800

Bekijk alle foto's op gruble.smugmug.com

Om 8.45 ging het fluitsignaal af en de wedstrijd is begonnen.

F.C Ommen zet direct goed druk waarna er al vrij snel een schot kwam met de linkspoot van Stef maar helaas de keeper hem had. Daarna een corner van Raffe en schoot richting Mike, die gaf een hard schot maar helaas op de lat.

Door blijven gaan met goed druk zetten en Mike schoot de bal richting doel en de VAR mag beslissen wie hem onderweg nog aangeraakt heeft maar het is 1-0!

Aftrap voor Schalkhaar volgde en die gingen er vol voor met een hoog schot richting het doel waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. En dit herhaalden ze nog een keer 1-2

Beide teams gaan er vol voor en Stef worstelt zich goed door de verdediging maar de keeper van Schalkhaar doet vandaag goed zijn werk.

Het blijft een spannende en mooie wedstrijd en beide teamsgaan er voor. Zo komt er een mooi samenspel uit van Stef die doorspeelt naar Siem en hij speelt hem af naar Joep die hem heel mooi in doel legt 2-2. Fantastisch!

Schalkhaar blijft opnieuw druk zetten en weten er al snel 2-3 van te maken.

Na even een kort pauzemomentje te hebben gehad gingen de jongens van F.C. Ommen weer door, Stef komt van achteruit de verdediging en maakt een mooie loopactie naar voren en tikt de 3-3 binnen!

Max deed de eerste helft goed zijn keeperswerk en Siem mocht de tweede helft keepen.

Doordat Schalkhaar goed kort op de bal bleef spelen en druk bleef zetten liepen zij met de stand uit naar 3-8!

F.C. Ommen blijft optimistisch in de 3e kwart en gaat door waar ze goed in zijn, samen overspelen en proberen te scoren. Zo kreeg Mees een mooi bal in de voeten en schoot op het doel maar de keeper heeft hem.

Joep weet nog wel een mooie 4-8 binnen te tikken nadat ze weer mooi overgespeeld hadden.

Daarna dacht de coach van Schalkhaar dat hun een schitterende goal kregen maar dat balletje rolde heel mooi voor het doel langs 😊 en is de eindstand 4-8 geworden.