Duivecatelaan 10
7443PS
NIJVERDAL
tel. 0548-612321

Op 22 april reden wij met 13 man naar Nijverdal, om daar tegen de meiden van DES te spelen. Met 20 graden begonnen we om 14:00 aan de wedstrijd. DES speelde in een opstelling van 4-2-4 waardoor Ommen het moeilijk kreeg en DES veel vrij speelde. Doordat Ommen niet genoeg druk zette kreeg DES veel kansen en twee van deze kansen werden benut waardoor Ommen al snel achter kwam te staan. Alana kreeg nog een kans maar deze ging net naast.

In de tweede helft zijn wij anders gaan spelen. Britt zakte terug naar de verdediging en Laura zakt terug naar het middenveld waardoor we in een opstelling van 5-3-2 gingen spelen. We begonnen beter te spelen maar DES bleef druk zetten en ze waren erg fysiek. De bal ging vele kanten op en vaak werd er gefloten voor buitenspel. Ondanks dat we beter speelden konden we een goal niet voorkomen en DES maakte de 3-0. We bleven druk zetten en Farida sprintte naar voren. Ze werd erg hard neergehaald. De vrije trap werd genomen en er kwam bijna een kans uit. Na 90 minuten gespeeld te hebben, floot de scheidsrechter af en liepen we met verlies het veld af.

Volgende wedstrijd spelen wij uit tegen Deventer.