75'

2e klasse H

28 januari 2023 12:30

M. Herdem

Na de overwinning tegen Gramsbergen heeft trainer Wiljan Willems de heren van FC Ommen 3 klaargestoomd voor de eerste competitiewedstrijd van de 2e seizoenshelft. We spelen vandaag op kunstgrasveld 3 van het prachtige FC Ommen, het weer is goed en de spelers zijn er klaar voor.

De volgende mannen mochten aan de start verschijnen tegen De Esch 2.

Jorn
Sven Tommy Olaf Olav
 Justin Jamie
Razmik
Jasar Zana Esham

De wedstrijd begint fanatiek, van beide kanten wordt er goed gevoetbald. FC Ommen houd het goed compact en staat goed gepositioneerd, De Esch heeft moeite om door te breken. Maar dan in de 34e minuut wordt balverlies geleden in de achterhoede van FC Ommen, De Esch krijgt te veel ruimte en werkt af (0-1).

Kort na deze tegenslag volgt er een antwoord van Ommen. Een counter van Ommen en een mooi samen spel, 1 1, Esham.  Net voor rust wist De Esch nog een keer het net te vinden door een misverstand achter in. De mannen van Willems ging met een achterstand de rust in.

In de rust worden een aantal spelers gewisseld en het een en ander word wat geschoven met spelers.

Na de rust komt FC Ommen weer beter in het spel. De 2e helft biedt voor beide ploegen goede kansen, maar deze worden nog niet benut. FC Ommen krijgt wat meer ruimte en kansen. En weet dan ook nog een kans om te zetten in een goal. Na deze goal krijgen beide teams nog een aantal kansen maar weet deze niet om te zetten in een doelpunt.

De stand blijft 2-2 en FC Ommen 3 is tevreden met het welverdiende resultaat.

Aankomende zaterdag nemen de heren van FC Ommen 3 het op tegen Tubantia 2, dit beloofd wederom een spannende pot te worden. Wij hopen u dan ook te zien langs de lijn van veld 3 aankomende zaterdag op ons eigen prachtige sportpark Westbroek in Ommen.