HHC Hardenberg 4

2e klasse F

13 mei 2023 12:00

F.C. de Ronde

Op een warme zaterdag neemt FC Ommen 2 het op tegen de mannen van HHC 4. De mannen van FC Ommen gaan met veel enthousiasme de wedstrijd te gemoed en zijn klaar om te winnen. In de bespreking laat de trainer de opstelling zien.

Mark

Daan  Wisse  Maurice  Jorian  Wesley

Tom  Noah  Wesley

Stein  Milan

Ommen begint slordig aan de wedstrijd. Ze zijn niet scherp en leiden veel onnodig balverlies. De heren creëren wel aardig wat kansen. Het zijn goede aanvallen over de flanken maar de voorzetten worden goed verdedigd door HHC. HHC valt aan, het is een aanval die voortkomt uit slordig balverlies. Hier ontstaat de 0-1 voor HHC uit. Als Ommen een corner krijgt besluit Stein hem te nemen. Hij heeft een goede strakke voorzet in huis die bij de 2e paal binnen wordt gekopt door Jorian. Hij maakt de 1-1 in de 40e minuut.

Na de rust komen de mannen van Ommen scherp de kleedkamer uit. Ze creëren veel goede aanvallen. Uit één van deze aanvallen komt een corner voort. Stein besluit weer achter de bal te gaan staan en met succes Hij geeft een strakke voorzet op het hoofd van Daan die hem verlengt op Justin. Hij scoort de 2-1 in de 56e minuut. Dan is het tijd voor de drinkpauze. Dit was hard nodig want Ommen legt veel energie op de mat. Na de drinkpauze zijn ze alleen niet scherp meer en leiden ze veel slordig balverlies. HHC wordt hierdoor gevaarlijker en raakt de paal. Mark heeft ook een paar goede reddingen in huis. Maar helaas, in de 75e minuut scoort HHC dan toch de gelijkmaker. Door slecht verdedigend werk komt de aanvaller langs drie man en rond het netjes af. De eindstand van de wedstrijd is 2-2.

Door een gelijkspel tussen Hardenberg 85 en Hellendoorn doen de mannen van FC Ommen nog volop mee voor het kampioenschap. Volgende week moet er gewonnen worden van DETO. Als Hellendoorn verliest is Ommen kampioen. Dat wordt spannend…