85'

2e klasse F

11 februari 2023 12:00

P.A.J.M. Mol

Op zaterdagochtend stond er een belangrijke voetbalwedstrijd op het programma tussen Fc Ommen en Marienberg . Na de vorige keer met 3-2 te hebben verloren, was het tijd om revanche te nemen.

Direct vanaf de aftrap werd de toon gezet en wist Luitjens al na één minuut de bal in het doel te schieten, waardoor we op voorsprong kwamen. Het was een flitsende start van onze kant, maar Marienberg bleef niet bij de pakken neerzitten en ging op zoek naar de gelijkmaker.

Toch waren wij het die halverwege de eerste helft de score verder wisten uit te breiden. Jorian wist na 35 minuten spelen de 2-0 te maken en daarmee leken we op rozen te zitten. Marienberg liet zich echter niet uit het veld slaan en wist vlak voor rust nog de aansluitingstreffer te maken: 2-1.

Na de rust kwam Ommen sterk uit de startblokken en wist Jorian zijn tweede doelpunt van de wedstrijd te maken, waardoor we de voorsprong weer vergrootten naar 3-1. Even later wist Valk de 4-1 te maken en leek de wedstrijd gespeeld.

Marienberg gaf echter niet op en wist nog twee keer te scoren, waardoor het toch nog even spannend werd. Maar in de 85e minuut was het opnieuw Jorian die scoorde en daarmee de eindstand op 5-3 bepaalde.

Een mooie overwinning en een terechte revanche voor de nederlaag van de vorige keer. Op naar de volgende wedstrijd die pas op 4 maart wordt gespeeld.