PH 2

2e klasse F

1 april 2023 12:00

A. Elskamp

Op een regenachtige zaterdag ochtend mochten de mannen van Fc Ommen aantreden tegen een tegenstander die nog bekent was van de vorige seizoenshelft. Deze wedstrijd werd uiteindelijk een zwaar bevochte 0-2 overwinning voor de mannen uit Ommen.

Vandaag was het dan ook zaak om weer goeie zaken te doen en mee te blijven strijden voor de koppositie. Want, de mannen uit Ommen zijn deze seizoenshelft nog ongeslagen.

Fc Ommen begon matig aan de wedstrijd. Het vast zetten van de tegenstander ging niet goed waardoor deze er soms op

gemakkelijke wijze tussendoor kon voetballen. Gelukkig was de verdeding scherp en gaven geen grote kansen weg.

Het bleef gelijk opgaan met wat kleine kansjes over en weer maar van grote kansen was er nog geen sprake.

In de tweede helft zakten de mannen van trainer de Boer wat verder in en proberen er met counter voetbal uit te komen. Dit lukte een paar keer erg goed maar nog steeds was er niet gescoord. Totdat daar in de 83e minuut onze vedette Julian het veld in kwam lopen. Hij verving de goed spelende Milan.

Minuut 85e , Julian wordt vrijgespeeld in de 16 meter, neemt de bal aan en schuift het leer heel rustig in de verre hoek. Een bevrijding voor de mannen uit Ommen.

Eindelijk een doelpunt naar al dat harde werken. De laatste minuten was het nog even billenknijpen. In blinde paniek werden de ballen weggerost, alles werd er aan gedaan om de overwinning binnen te halen. En toen was daar eindelijk het laatste fluitsignaal en waren de 3 punten binnen.

Volgende week gaat onze strijd verder met een belangrijke wedstrijd tegen Hardenberg'85.