Rohorst 1 A
7683PE
DEN HAM OV
tel. 0546-671666

Om 12:00 uur begint Ommen met de aftrap. Al snel komt er een corner voor Den Ham. Deze is prima verdedigd door Iris en Romy. Vervolgens wordt er een diepe bal op Kim geschoten, maar de bal wordt uitgeschoten, want er ligt iemand uit ons team op de grond. Daarna komt er een goed schot op het doel van Amy. Mooie aanval door Luna en Romy, waarna Julia goed de bal draaide en richting het goal loopt.

Kijk alle foto's (en de video) op gruble.smugmug.com
Er komt een corner voor Ommen, deze komt op de zestien en Farida schiet op doel. De keeper van Den Ham heeft de bal in de handen. De bal wordt richting ons goal geschoten en Iris komt snel uit en schiet hem weg. De bal komt weer in de voeten van Den Ham. Den ham maakt een
mooie actie en scoort vervolgens een Goal. 1-0 voor Den Ham. Als snel volgt er een tweede kans voor Den Ham, maar Farida verdedigt die goed. Iris maakt nog een mooie redding. Daarna stappen we om 12:45 het veld af voor de rust.

Na de rust worden er nog een paar wissels doorgevoerd. Iedereen heeft even rust gehad en we gaan er weer vol voor. Er volgt een goede loonactie van Julia en zij schiet een pass op Amy. Amy schiet er helaas naast. Daarna komt Den Ham met een kans, maar Iris heeft een goede redding.

Daarna komt Den Ham weer met een kans die erin gaat via de paal. 2-0 voor Den Ham. Nadat Ommen weer de bal veroverd had kregen wij een corner. Hier kwam niks uit. Vervolgens komt de bal op onze helft, maar Farida verdedigd goed waardoor Iris de bal kon tegenhouden. De bal belandt weer op de helft van Den Ham en Julia schiet van afstand prachtig in het goal. 2-1!

Al snel begint Den Ham op onze helft te spelen en ze krijgen een goede kans, deze gaat er gelukkig naast. De bal beland bij Amy die hem in
het Goal schiet. 2-2! Het staat gelijkspel met nog maar weinig minuten op de klok. Ommen krijgt nog een goede aanval, maar dat eindigt in een corner. Na een schot van Roos wordt er afgefloten.

De spannende wedstrijd eindigt in een gelijkspel.