21 januari 2023

Onbekend

Op 21 Januari speelden we een oefenwedstrijd in Gramsbergen.

1e helft

De start is goed en Ommen zit er scherp op. Gramsbergen heeft niks in te brengen. Er worden veel kansen gecreëerd maar ze gaan er niet in. Jitze komt erin voor Daan (20’). Justin dribbelt op vanaf de zijkant en probeert het maar eens, het schot ging naast of er werd niet tegen aan gelopen. Zana op snelheid en is eerder bij de bal dan de keeper, die is te laat en we krijgen een penalty. Olaf neemt hem en schiet hem strak in de hoek 0-1 (34’). We gingen de rust in met een voorsprong maar hadden al veel meer goals moeten maken.

2e helft

De 2 geblesseerden hebben in de rust de gehaktballen test gedaan, ze smaakten goed. Met een gevulde maag gingen ze weer 45 minuten kijken en moest de rest het maar weer laten zien. We starten gelijk met een goede kans. Thijmen steekt de bal diep op Zana die op volle snelheid de bal net te voor zich uit tikt en hem daardoor niet in de goal krijgt. Goede bal van Daan op Zana, hij legt af op Twan maar de bal gaat mis. Maguire dribbelt goed op en krijgt een compliment van de trainer. Jorn krijgt de bal ongelukkig terug en schiet hem omhoog. Hij vangt de bal op en de scheids fluit voor een terugspeelbal geeft een indirecte vrije trap. Gramsbergen schiet hem erin 1-1. Gramsbergen word gevaarlijker dus Ommen moet beter opletten. Zana geeft de bal aan Twan, Twan neemt aan en schiet hem onderkant lat erin met zijn linker 1-2 (62’). Een paar minuten laten scoort Gramsbergen met een omhaal in eigen goal 1-3 (66’). Vrije trap aan de rechterkant van de zestien. Jack neemt en glijdt uit. Trainer zag hem er al in gaan, maar zat niet. De wedstrijd eindigt in 1-3.

Volgende week spelen we onze eerste competitiewedstrijd om 12:30 thuis tegen De Esch 2.