Echter hebben we de weg omhoog inmiddels weer weten te vinden.
2 weken geleden wisten we het oefenduel tegen hoofdklasser HHC zelfs te winnen. Toen werd er ook goed gevoetbald.
Kortom dat biedt perspectief voor het vervolg van de competitie.
We gaan dan ook vol goede moed richting Bergentheim.

Geen onbekende tegenstander voor ons. De laatste keer wisten we van ze te winnen. Daar gaan we nu uiteraard ook voor. FC Ommen kent een bliksemstart; na een minuut ligt de 0-1 er al in. Het is Leah die na mooi combinatiespel weet te scoren.

Een lekker begin!  Na de flitsende start zakt het spel wat in. We gaan met een 0-1 voorsprong de rust in.
De tweede helft is Ommen duidelijk de betere ploeg.
De meeste duels worden gewonnen en dit levert een aantal kansen op. Aan de andere kant krijgt Bergentheim ook een paar kansen. Maar onze keepster Sterre weet met een mooie redding een tegendoelpunt te voorkomen.

Halverwege de tweede helft komen we op een 0-2 voorsprong. Wederom Leah. Die voorsprong geven we niet meer weg en wordt tevens de eindstand.