Scheidsrechter

H. Bosscher

Onbekend

Na de goede inzet van vorige week, begon Ommen de thuiswedstrijd tegen Losser weer met dit doel.

Om 10:30 neemt Losser de aftrap op het hoofdveld. Na een moeilijke start komen beide partijen vaak aan de bal, helaas is het Losser die het eerste doelpunt scoort waardoor Ommen op een 0-1 achterstand komt.
Vervolgens wordt Kim diep gestuurd door Julia, Kim geeft de bal voor maar helaas zit de tegenstander er tussen. Uiteindelijk gaat het fluitsignaal en gaat Ommen de rust in.

In de rust krijgt Ommen een speech van Greetje met de mededeling dat  Ommen beter moest gaan spelen door middel van rust te houden.

De 2e helft begint met een aftrap van Ommen. Na een tijdje geeft Floor een goede bal aan Amy, Amy geeft een goede voorzet waardoor Roos de 1-1 scoort.
Maud maakte een mooie actie en gaat richting de goal maar word onderuit gehaald. Julia neemt de vrije trap, mooi schot maar helaas over.
Daarna is Ommen een paar keer goed in de aanval maar helaas zonder succes. Na een aanval komt de bal bij Anouk die de 2-1 scoort.
Inmiddels staat Amy klaar Ommen een corner te nemen. Maudi komt voor de korte corner. Zij krijgt de bal en kaatst terug op Amy, die een goede voorzet geeft. Helaas wordt hier niks mee gedaan en komt de bal bij Luna op de 16 meter. Zij schiet op de goal, de bal wordt van richting veranderd en zo zorgt Luna voor de 3-1.
Alle foto's op gruble.smugmug.com
Ommen heeft tot in de laatste minuten volgehouden tot het fluitsignaal gaat en zo zijn ze met 3-1 winst het veld afgelopen