Er stond vandaag weer een belangrijke pot op het programma, de koppositie kon weer worden veroverd worden. De zwarte parels hadden er zin in. Het weer was perfect en na de bespreking waar zelfs het verlies van Bokito nog even omhoog kwam, konden de mannen de punten ophalen in hardenberg.

Noah, Tom, Leon V,

Stein, Milan

Reserves:

Julian, Jorian, Dylan(O19-1), Tijn(O19-1),

Na de aftrap was het al gelijk een echte wedstrijd. De verdediging van Ommen hield iedere aanval van Hardenberg af. Waar het voetballend vermogen van de teams ver te zoeken was. Waren er wel kansen over en weer. Zo kwam er in de loop van de wedstrijd af en toe gevaar van onze aanvallers. Maar het vizier stond nog niet op scherp. Gemakkelijk werk voor de keeper van Hardenberg. Aan het einde van de helft werden de duels steeds feller. Ook hierdoor kon geen van de teams het voortouw nemen. En eindigde de eerste helft in een gelijkspel.

Sander riep in de rust de troepen bij elkaar en zette het plan verder uit. De eerste wissels werden gemaakt. Uit: Leon V en Ramon. In: Jorian en Dylan.

Deze wedstrijd was nog niet gespeeld.

De tweede helft zag helaas weinig verbetering in balbezit voor Ommen. Het spel ging grotendeels voort zoals daarvoor ook, beide teams waren vel en gingen graag in duel. Vanuit een kluts kwam hierdoor het vroegtijdig eind van de wedstrijd voor een van de mannen van Hardenberg. De wedstrijd werd hierdoor even stilgelegd. Na de korte onderbreking ging het voetbal verder. Het gevaar van Hardenberg werd steeds groter, ze kwamen steeds dichter op goal. De Ommenaren hadden geluk, ook Hardenberg had het vizier nog niet goed staan. De boer zag het moment om te wisselen. Erin kwamen Tijn en Julian, eruit gingen Milan en Wisse. Een supersub ben je niet snel maar Julian bewees zijn waarde maar weer. Uit een mooie corner van Noah viel de indraaier op het voorhoofd van Julian die hem vakbekwaam het goal inkopte. De ontlading was groot 0-1 Ommen! De moet zakte in de schoenen van Hardenberg. Vrij snel na de eerste goal wist Dylan vanuit een steekpaas ook vrij door te lopen op de keeper, hij kon deze kans niet verzilveren maar gelukkig was daar (natuurlijk mag je wel zeggen) Julian die het goal weer wist te vinden. 0-2 Ommen. Hiermee was de wedstrijd wel gespeeld.

De drie punten gaan mee naar Ommen, daarmee ook weer koploper! Volgende tegenstander Bergentheim 2.