7732AB
OMMEN
tel. 0529-452800

Bekijk alle foto's op gruble.smugmug.com

De Ommenaren begonnen goed aan de wedstrijd, met een sterke zijwind werd er afgetrapt en werd de druk op het doel van de Zwollenaren in vlagen steeds wat opgevoerd.💪🏽

Dit scenario leidde ook tot de voorsprong na een minuut of 25. De zoveelste aanval via links door Bram in het centrum gespeeld, Lars wist vervolgens Jan in stelling te brengen, en ondanks dat het vorige week even zo leek, was hij het scoren nog niet verleerd en wist zo de stand op 1-0 te zetten.🤩

Tussen de 40e en 45e minuut was het dan de beurt aan de SV uit Zwolle. De 1-1 werd gemaakt uit een corner, de 1-2 was een 'zondagsschot' dat buiten bereik van Jordy bleef en de malaise werd nog verergerd door een strafschop als gevolg van een niet goed verwerkte, harde terugspeelbal.😠😠

In de tweede helft hebben wij zelf onze kansen op punten laten liggen. Thomas Buffel schrok van de tijd die hij kreeg om af te werken, Jorn mis-timede zijn volley en in plaats van een wereldgoal die iedereen al had geteld werd het een blooper van jewelste. Ruben had opnieuw geen dorst en zijn eerste doelpunt ooit belandde voor open goal op de paal.😞😞😞

De naastoot hiervan werd echter wel perfect voorgegeven door Jorn, die hiermee zijn blooper iets verminderde, en zakelijk afgewerkt door Julian.😼

Alle overige pogingen mochten niet meer baten, de eindstand was bereikt en de punten verdeeld. 😔