Scheidsrechter

R.P.J. Verbeek

Onbekend

F.C. Ommen 2 - 3 SVI

Tja, wat valt er over zo'n wedstrijd nou te zeggen? Zoals van te voren al werd gezegd, dit is een echte 6 punten wedstrijd. Nummer 4 tegen de nummer 5, winnen is bovenin meedraaien, verliezen is terug de middenmoot in en gelijk? Daar hebben beide teams niets aan.😼

Hoewel het wat hectisch en onrustig begon kwamen wij de eerste helft beetje bij beetje in de wedstrijd.💥

Grote kansen bleven echter uit totdat Jan aan de rechterkant door wist te breken, wat leek op een schot dat voorbij het doel zou vliegen was alles behalve dat. Het was een afgemeten bal op de instormende Jorn die daarmee de 1-0 voor zijn rekening nam.👌🏽

Niet veel later hielpen wij SVI zelf weer in het zadel door balverlies te lijden waarna zij er razendsnel uit konden komen en met een boogbal onze keeper wisten te passeren. Ondanks deze tegenvaller was er nog geen nood aan de man.🥲

Zeker niet toen we in de eerste helft zelfs opnieuw op voorsprong kwamen. Wederom een aanval over rechts, echter was het dit maal Lars die de bal bij Jan wist te krijgen. Hij kon doormiddel van deze pass naast een assist ook een doelpunt bijschrijven op zijn CV. 🤩

Desalniettemin was het na de rust een totaal andere wedstrijd, zelf kwamen wij er maar moeilijk uit en dat werd uiteindelijk alleen nog maar verergerd toen Jan geblesseerd het veld moest verlaten. Treurig genoeg zullen wij hem de komende weken moeten gaan missen. 🤕

Vanaf dat moment speelden wij met het motto: "Vrouwen en kinderen eerst." Onze missie was louter nog de bal uit onze 16 houden en de aanvalsstoten van onze tegenstanders afweren. Tot een minuut of 80 lukte ons dit ook maar na de zoveelste redding van onze keeper werd de bal nog eens ingebracht en wist de rechtsbuiten van SVI deze van dichtbij binnen te prikken. 😠

De deceptie was uiteraard niet compleet zonder in de laatste minuut van de wedstrijd ook nog de verliezende treffer te moeten incasseren. Daarmee is de wedstrijd als een nachtkaars uitgegaan en is het tijd om onze wonden te likken. 😔

Volgende week mogen wij op bezoek bij Nieuwleusen, de ongeslagen koploper, die overigens in 4 wedstrijden nog maar één goal heeft mogen incasseren. 🤐