Hoofdklasse D

2 oktober 2021 12:30

B.C. van Olst

Onbekend

1e helft begonnen we met de volgende basis: 1 Bjorn, 2 Rens, 3 Daan, 4 Wesley, 5 Thomas, 6 Jorn, 7 Cas, 8 Balasz, 9 Sem P, 10 Tim, 11 Yasar  (reserve Sem K, 12 Tijn 13 , Wisse 14 , Jitze 15 , Jamie 16).

Alle foto's op gruble.smugmug.com
In het begin van de wedstrijd waren wij erg sterk, we hadden goeie druk gezet waardoor Den Ham al snel de lange bal ging spelen. Verder waren we voetballend beter en speelden we ons vaak onder de druk van Den Ham uit. Na een paar gevaarlijke kansen van Den Ham combineerden wij aan de zijkant waardoor Yasar de achterlijn kon halen en de bal strak voor gaf op Tim die hem binnen tikte. 0-1. Verder kregen we nog een aantal kansen die niet benut werden. Tot dat wij een corner kregen die Balasz  goed indraaide waardoor Daan hem terug kon tikken en Jorn de bal in de goal kon schieten.

0-2. Na de 2-0 verslapten wij iets waardoor Den Ham wat meer in bal bezit was en wat meer kansen kreeg.

In de tweede helft had Den Ham ons iets meer door waardoor ze beter tegen ons konden spelen zodat wij minder ruimte op het middenveld kregen. Hierdoor kregen wij weinig tot geen kansen.

Verder werd de wedstrijd veel op het middenveld gespeeld en werden er nog steeds  veel lange gegeven vanaf de verdediging van Den Ham. Uiteindelijk zijn er niet veel kansen meer gecreëerd door beide partijen en is het 2-0 gebleven.