7776PA
SLAGHAREN
tel. 0523-682220

Vandaag wedstrijd tegen Lutten:

Grote kans Hendry na hoekschop minuut 5, maar deze bal gaat er helaas net niet in, maar via het zijnet naast. Hekman geeft een pass op Tyron en deze duwt de verdediger weg waarna hij de bal erin prikt. Levensgrote kans voor Danny in minuut 14, maar gaat helaas mis.
Een afstandsschot van de middenvelder van Lutten gaat er net in waardoor het 1-1 wordt. In minuut 25 wordt er een moordaanslag gepleegd op Rob. Hendry dribbelt drie mensen uit maar schiet op de keeper daarna schiet Danny op de keeper.
Fantastische reddingen van Tom op doorgebroken speler
Alfons pass op Hendry en schiet hem tussen de benen door 1-2. Tyron schiet hem na oppakken met een afstandsschot over de keeper heen 1-3 Hendry dribbelt een man wel vier keer uit; hij ziet door de scharen het papier niet meer en prikt hem in de hoek. 1-4
Danny nog een levensgrote kans; de tegenstander krijgt uit de counter een kans die er direct ingaat waardoor het 2-4 wordt.
Tyron geeft een goede bal op Danny en die schiet hem er eindelijk in.

In de rust was de thee oké in Lutten.

2-6 na combinatie tussen Tyron, Hendry en Danny waarna Danny scoort. Dit was een prachtige combinatie opgezet door Tyron waarna Hendry met een hakje de bal op Danny geeft.
Verder gebeurd er niet veel in de tweede helft naast dat ik een grote kans mis.

Man van de wedstrijd Tyron voor de doelpunten, assisten en meedoen.