Kon. Julianalaan 8
7711KK
NIEUWLEUSEN
tel. 0529-482749

Vandaag stond de wedstrijd tegen Nieuwleusen op het programma; een aantal weken geleden hebben we al tegen ze gespeeld en met 5-1 gewonnen. Arne verliest de steen, papier, schaar strijd tegen Corné waardoor hij moet vlaggen in de eerste helft.
De wedstrijd begint goed; Ommen heeft veel rust in het spel en probeert door middel van bijvoorbeeld een afstandsschot van Leon op voorsprong te komen. Deze wordt net gered door de keeper.
In de 11de minuut geeft Jort de bal voor en kopt Hendry hem erin; verder wordt vooral de controle bewaard door Frank en Cars in de achterhoede. Wim staat als gelegenheidskeeper op doel en stopt een groot aantal kansen in de eerste helft.
Vlak voor de rust moet Wim helaas wel een keer de bal uit het net halen nadat de bal wordt aangeraakt bij een corner waardoor hij net in de linkerhoek vliegt.

In de rust krijgen we de meest afgrijselijke gore koffielijkende thee ooit te zien. Ik schrijf hierbij expres "te zien" omdat het niet te drinken was. Ik gooi hem in de vuilnisbak en we gaan weer verder met het voetbal.

Helaas komt Nieuwleusen snel op voorsprong in de tweede helft na een doorgebroken speler de bal in de linkerhoek plaatst. Zoals ook al in de titel staat weergegeven zijn wij beroofd.

Het was ongeveer de 58ste minuut van de wedstrijd, Daniël krijgt de bal aan de rechterkant van het veld neemt hem koel aan en geeft hem af aan Hendry. Hendry kijkt om zich heen en ziet midden voor het Corné vrijstaan om de bal erin te schieten, zonder te twijfelen passt hij hem strak in de voeten. In Corné's hoofd gaat nu van alles om; een zinnetje is mij bijgebleven (Gerlof: Neem de bal rustig aan en dan schieten). Zonder te twijfelen volg ik deze instructie en schiet ik hem in de linkerhoek van het doel. Doelpunt 2-2.
Of toch niet; achter mij hoor ik ineens een fluitje gaan. Als ik naar rechts kijk zie ik daar een vies lachende grensrechter zijn vlaggetje omhoog steken (Dit deed hij wel vaker). Ik draai me om en kijk naar links; op de een of andere manier stond de rechtsback nog haast op de doellijn. Het was dus onmogelijk dat dit buitenspel was. Het doelpunt wordt afgekeurd door de scheidsrechter; dit kan haast niemand geloven.
Deze actie valt onder dezelfde soort acties als:
- De handsbal van Maradona.
- Matchfixing
- Crypto investeren T. Beugelsdijk

Hierna wordt het snel 3-1 en 4-1. Mentaal zijn we gebroken. Deze wedstrijd hebben we 14 tegen 12 verloren. Man van de wedstrijd: Niet de scheidsrechter.