2e klasse 12

23 oktober 2021 10:30

MJ Kampman

Onbekend

Zaterdag 23 oktober speelde MO-17 tegen USV MO-17. Het was een thuiswedstrijd en we speelden op het hoofdveld. We wisten dat het een moeilijke wedstrijd zou worden, want USV staat eerste.

Het was een slecht begin, na ongeveer 17 minuten stond het al 0-3. We hielden wel stand, maar zij waren beter. Aan het eind scoorde Ilja gelukkig nog een mooie goal. In de rust stond het 1-8.

In de 2e helft ging het wel beter, we hadden al meer kansen en hielden het beter vol. Na ongeveer 20 minuten was het 1-11. Daarna hadden beide teams aardig wat kansen, maar ze gingen er niet in. Tegen het einde scoorde Ilja nog een goal. Uiteindelijk was het 2-11.