Bergentheim 3

5e klasse 26

26 februari 2022 14:30

E. Jaspers

Zo na een tijdje stil geweest te zijn met de wedstrijdverslagen is er hier weer eentje.
Inmiddels zijn er weer 3 potjes gespeeld. De eerste was een slechte pot uit bij HHC Hardenberg 6, 2-2
de 2de was een keurige overwinning thuis tegen Bruchterveld 3, 6-1. En de 3de was afgelopen zaterdag thuis tegen Bergentheim 3. De heenwedstrijd op sportpark Moscou eindigde op een 1-1 waardoor er nu thuis iets recht gezet moest worden.

Eenmaal begonnen waren de eerste kansen voor de mannen van 5, en al snel stond de 1-0 op het scorebord door een prima aanval van de zijkant met als afmaker @jamir. De gasten uit Bergentheim probeerden het wel maar kwamen er niet echt gevaarlijk uit. Na een half uur voetballen kwamen de 15 minuten die Bergentheim uiteindelijk fataal werden want de score werd namelijk uitgebreid na 3-0. Eerst was het wederom uit een prima aanval @bart-jan als afmaker en niet snel daarna @simeon met een uitstekende steekbal door het midden.

Goed met een prima voorjaarszon, Uitstekende opkomst qua toeschouwers en een 3-0 voorsprong werd er weer afgetrapt voor de 2de helft.  De beschrijving is kort want zowel wij als Bergentheim kwamen niet tot kansen, sterker nog het was gewoon slecht. Wel scoorde onze inval spits @rick nog 2x alleen helaas werden beide treffers werden afgekeurd door buitenspel en een voorgaande overtreding. Gelukkig vonden wij in de eerste helft wel het net waardoor er weer een 3 punter bijgeschreven kan worden.

Volgende week staat het altijd lastige den ham 4 op de planning. 14:30, sportpark Westbroek. Tot dan!