FC Ommen JO8-4

4e klasse Zwaluwen Jeugd (1e fase) 32

25 september 2021 9:00

Sportpark Gerner

Vandaag een dag waarbij spelers letterlijk leken te groeien. Het is JO8-4 nog niet gegund om een wedstrijd te winnen. Voor de zomerstop waren de tegenstanders letterlijk een kop te groot. Na de zomerstop hebben we al 2 leuke wedstrijden gehad en eentje waar we vele records hadden gebroken. Winst.. dat zou een eerste keer zijn voor alle spelers.

We waren helemaal compleet;  8 spelers waarvan er 2 zich vrijwillig als wissel aanboden voor de eerste 10 minuten. Maar na de eerste 10 minuten wilden ook deze spelers toch graag voetballen, want alle spelers lieten nieuwe dingen zien tijdens de wedstrijd.

Selwin - hij wil normaal graag keepen, maar vandaag ook voetballen. Een goede keuze, want hij bleef maar meedoen met het voetballen om toch te willen scoren.
Ludwig - hij begon vorige week al ballen af te pakken en deed dit vandaag opnieuw.
Kaj - die heeft patat verdient als avondeten aldus zijn moeder. Kaj heeft vandaag een echte hattrick gescoord en wilde niks liever dan blijven voetballen.
Elias - heeft voor het eerst een doelpunt gemaakt in de wedstrijd en probeerde het daarna nog een paar keer.
Vince - bleef steeds beter naar de bal kijken om te helpen waar de bal is. Hij heeft veel ballen aan teamgenoten gegeven om weer verder te voetballen.
Julian - naast helemaal alleen een doelpunt te maken, liet hij vandaag ook zien ballen te gaan overspelen om samen doelpunten te willen maken.
David - een jongen die overal op het veld was om te verdedigen en aan te vallen; hij heeft als keeper een rustige helft gehad en wilde graag weer voetballen.
Joëlle - ze keepte een helft en heeft de meeste doelpunten voorkomen van allemaal. Daarbij pakte ze de ballen in de handen en gooide zich gewoon in het duel.

Door alle inzet van de spelers hebben ze de allereerste wedstrijd gewonnen in hun carriere. Een aantal spelers leken letterlijk te groeien door hun eigen prestaties op het veld. Met een einduitslag van 10-1 winst waren er veel enthousiaste en tevreden gezichten op het veld en kwamen de kinderen met enthousiaste verhalen thuis.