18 september 2021 8:45

Onbekend

Vandaag een dag waarbij er op verschillende manieren veel records zijn verbroken.

Bekijk alle foto's op Smugmug
Pupillenvoetbal begint vroeg; vandaag het record om 6:35 het eerste bericht van de zaterdag. Helaas slecht nieuws, want Vince was ziek geworden en moest zijn wedstrijd missen. Gelukkig hadden we hulp van 2 spelers van de JO8-3, zodat we met één wissel aan de start van de wedstrijd konden verschijnen. Xavi en Nout - superbedankt voor het meedoen!

De jongens en dame hadden er zin in. Al in de kleedkamer was het een lawaai van jewelste om met elkaar tot de conclusie te komen dat Joëlle de eerste helft ging keepen en Selwin de tweede helft. Iets voor de start van de wedstrijd kwamen de spelers op het veld en na het inspelen gingen ze er voor.

Als in de eerste minuten bleek dat het een meer dan pittige wedstrijd zou worden. De tegenstander bleek een maatje te groot. Dat was de ultieme kans om met elkaar extra goed te worden in ballen afpakken. Ook Ludwig zette een record neer: de kleinste van het veld liet zien dat ook hij duels niet langer meer uit de weg ging. De afgelopen weken vond hij het lastig om de ballen van de tegenstander af te pakken. Maar vandaag.. hij ging duels aan en pakte toch maar mooi een aantal keer de bal af.

Ballenafpakker van de wedstrijd

In de rust hadden we toversnoepjes nodig; de 20 minuten waren voor de tegenstander voldoende om ook bijna 20 doelpunten te maken. De tweede helft gingen we toch echt vaker de bal afpakken. Al na 2 minuten in de tweede helft riepen Nout en Elias in koor: de toversnoepjes werken echt! En beide heren zette hun balafpakmachine aan; een record van wel 10 ballen achter elkaar afpakken. Ook Julian deed meer dan zijn best en pakte veel ballen af.

De toversnoepjes werken echt!!

Na al dat ballen afpakken moesten we in de laatste 10 minuten nog iets extra's doen. Na het afpakken van de bal moest de bal naar voren geschopt worden. Ook daar werd een record gezet - want in de laatste 10 minuten schopten de spelers de bal alleen nog maar naar voren na het afpakken van de bal. Gelukkig hadden we Joëlle voorin staan en die rende goed achter de bal aan.

Laatste 10 miuten: Aanvallen met Joëlle.
De tegenstander scoorde het record van 30 doelpunten in één wedstrijd, maar wij hadden het record  van tenminste 30 ballen afpakken in één wedstrijd. In de kleedkamer kwam er dan toch nog record: het aantal vragen over Gruble. Heb er slechts een aantal onthouden: Wie was die meneer? Ging die foto's van ons maken? Waarom doet hij dat? Wat is een verslag? Komt hij altijd? Mag ik ook lachen? Hoe heet die meneer?