Scheidsrechter

E. Jaspers

Onbekend

Alle foto's op gruble.smugmug.com
(En waarom die eerste foto van de keeper? Omdat de schijn soms behoorlijk bedriegt. Ik had niet veracht dat ie zo goed zo zijn. Zo zie je maar weer, de eerste indruk hoeft niet de juiste te zijn. Vandaar ook is de laatste foto bij het verslag wederom van hem. Die schuiiver van Jamir houield hij er toch echt heeeel kanp uit  ~Gruble~)

Alweer Speelronde 3 tegen Vroomshoopse boys 4 stond voor de mannen van FC Ommen 5 op de planning. Na 3 punten behaald te tegen Gramsbergen en een puntje meegenomen te hebben uit Bergenheim staat de teller op 4 punten.

Een 15-koppige selectie melde zich op het zanderige veld 2. Fris en fruitig want er was voor het eerst dit seizoen niet op vrijdag avond gezopen door een groot deel van de selectie.

Eenmaal begonnen aan de eerste helft bleek het een pittig potje te gaan worden. Waar de gasten om bekend staan kwam ook uit. Vecht voetbal, weinig mooi technische acties en veel duels en overtredingen. Zo ontstond ook het eerste doelpunt namelijk uit een pingel die door onze vaste penaltynemer Joos feilloos werd benut. 1-0. Vroomshoop bleef af en toe gevaarlijk te counteren. Een aantal keer zat Wim er nog tussen maar een keer helaas niet. Door een klein foutje achterin was daar toch de aansluitingstreffer 1-1.  FC Ommen had de overhand en beloonde zich toch vlak voor rust nog op de 2-1. Douwe die prima werd aangespeeld door Jamir en met rechts notabene de bal in kon schieten.

De tweede helft werd eigenlijk een kopie qua spel van de eerste helft. Scheidsrechter Marcel Smit had de wedstrijd goed onder controle ondanks dat de duels steeds harder werden. Zo af en toe kwamen de kansen voor beide teams maar gevaarlijk werd het niet. Totdat er een redelijke domme overtreding werd begaan in het voordeel van FC Ommen. Jamir legde aan voor de vrijetrap waarbij de bal via de kluts bij Wout belande en kon zo de bevrijdende 3-1 maken zo 10 minuten voor tijd. De laatste 10 minuten werden zonder gevaar meer uitgespeeld waardoor de teller op 7 punten uit 3 wedstrijden komt te staan voor de mannen van FC Ommen.

Aankomende zaterdag gaan we op bezoek bij onze shirtsponser de Vrienden en een week later wordt de kraker op sportpark De Rohorst tegen Den Ham 4 gespeeld om 14:30. Alle support is uiteraard welkom!