5e klasse 26

27 november 2021 14:30

E. Jaspers

Onbekend

Speelronde nummero 8 stond alweer op de planning voor de mannen van 5. Na 7 eerdere potjes gespeeld te hebben kun je voorzichtig wel een top 3 aanwijzen die voor het kampioenschap gaan namelijk: Hardenberg’85 4, HHC 7 en uiteraard de mannen van 5!

Laat nou net HHC 7 op bezoek komen voor voor de strijd om plek 2. HHC 7 is ook een bekende tegenstander voor de mannen van 5 want al 3 jaar lang wordt er tegen elkaar gestreden in de competitie, laat ik het maar niet over de onderlinge statistieken hebben want die liggen toch wel in het voordeel van de tegenstander uit Hardenberg..

Goed nieuwe ronde nieuwe kansen, de heer Petter floot op een zeer koud Westbroek voor de eerste helft en al snel kwamen de eerste kansen voor de thuisploeg. Na 13 minuten lag de bal er zelfs al in namens Jamir. De mannen van 5 hadden controle en overwicht om het zo mooi te zeggen. Rond de 25ste minuut stond de 3-0 al op het scorebord door wederom Jamir. Paar minuten er voor wist Simeon de stand op 2-0 te zetten.

3-0 voor, niks weggegeven en kansen op de 4/5/6-0. Zo begonnen de mannen van 5 voor de tweede helft. Al meteen door een klein foutje achterin maakte de spits van HHC 7 de 3-1. Niks aan de hand zo klonk vanaf de bank. Gelukkig had Jamir de doelpunten machine nog warm van de eerste helft. Na nog geen 5 minuten na de aansluitingstreffer vond hij wederom 2 maal het net en zo stond het na 52 minuten 5-1. De heer Petter had net zo goed afkunnen fluiten want op een paar grote kansen na gebeurde er vrij weinig meer. De 3 verdiende punten blijven in Ommen waardoor de mannen van 5 de 2de plek verstevigd hebben.

Op na volgende week Voorwaarts Vriezenveen 3 uit, althans als er gevoetbald gaat worden want we zijn er bang voor..