FC OMMEN VR2 - SSA DVC DEDEMSVAART VR1 (1-0)

Scheidsrechter

A. Reurink

Onbekend

De coronamaatregelen voor de kleedkamers bracht wat chaos met zich mee waar we moesten verzamelen. Maar goed, we zijn begonnen.

Het begin is rommelig. Het is moeilijk om ruimte te vinden want Dedemsvaart zit er dicht op. Na 10 minuten komen we er wat beter in en beginnen we met voetballen.

Na een halfuur goeie redding van Sanne.
Vrije trap neemt Gerike, keeper heeft het niet vast en het word een corner. Nog een afstandsschot van Lynn maar verder in de 1e helft geen kansen

2e helft begint weer chaotisch. Na 5 minuten komt Judith er in en schiet gelijk van heel ver op de lat. Jammer dat het schot er niet in ging maar dit beloofd veel goeds.

Mooie aanval met Judith en Sascha, er komt een corner uit. Goeie corner maar geen goal.

Na 25 minuten in de tweede helft geeft Judith een fantastische diepe bal op Lynn en die werkt hem prima af in de linkeronderhoek. GOAAL. 1-0 voor FC Ommen.

Een paar mooie aanvallen. Judith schiet weer op de lat, bal komt terug en Lynn wil uithalen maar de keeper gooit zich ervoor.
Weer een mooie aanval. Klasse steekbal van Lisa op Judith. Judith schiet helaas net naast.

Het blijft erg spannend. In de laatste minuten schiet Dedemsvaart nog op de lat. Gelukkig verlost de scheids ons dor het eindsignaal! Hoppa de 3 punten weer in de pocket