4e klasse 3

5 februari 2022 12:30

A. Reurink

Vandaag stond de tweede wedstrijd na de winterstop op het programma.

We treffen voor het eerst een bekende uit de eerste seizoenshelft, namelijk de dames van Gramsbergen. Een eerste ontmoeting waar we met plezier op terugkijken, omdat we daar onze eerste punten van het seizoen pakten. Een duidelijke 5-0 overwinning geeft ons vertrouwen voor een goed resultaat voor deze tweede ontmoeting.

Al snel blijkt dat dit vertrouwen terecht is, want na een kwartier spelen staan we al met 3-0 voor. Inez en Robin verzorgen de doelpunten. Gramsbergen weet na de 3-0 wat langer de bal in bezit te houden en komt tot enkele kleine kansjes. Gelukkig was daar Ayla, die met enkele simpele reddingen haar doel schoon weet te houden. Na deze 10 minuten lijkt Gramsbergen al te hebben besloten dat zij deze wedstrijd niet te gaan winnen en weten wij voor de rust uit te lopen naar een 5-0 voorsprong.

In de rust doen we enkele wissels, zodat iedereen deze voetbalzaterdag aan voetballen toe komt. Het is wel eens anders, maar vandaag hebben we gelukkig een grote selectie tot onze beschikking.

Na de rust is het wedstrijdbeeld eigenlijk hetzelfde. Ommen voetbalt en Gramsbergen houdt vooral tegen. FC Ommen weet door goed voetbal nog drie keer raak te prikken. Na 90 minuten voetballen, fluit de scheidsrechter voor het einde van de wedstrijd. We houden de 3 punten in Ommen door te winnen met duidelijke cijfers (8-0).