Veenelandenweg 34
7608HB
ALMELO
tel. 0546-862775

Vandaag onze 2e competitie wedstrijd helemaal richting Almelo om tegen PH 13-2 te voetballen. Na een lange reis waarbij we onderweg alvast even het nieuwe gebied van Karel hadden bekeken, met de zendmasten duidelijk zichtbaar vanaf de grote weg  kwamen we iets later aan als de bedoeling was op de bestemming. Maar nog vroeg genoeg voor een kleine warming up en om de tactiek te bespreken. Op het moment dat we het veld opliepen waren we het er allemaal over eens dat het een heerlijke voetbal morgen was met zelfs het zonnetje hoog aan de hemel. De kinderen hadden er zin aan en waren klaar om te strijden. Helaas stonden wij al klaar op het veld maar onze tegenstander was gevlucht in de kleedkamer.  Waren ze bang voor ons? Of hoorde dit bij het tactische plan van PH? Achteraf kunnen we concluderen dat het hun heeft geholpen want in deze minuten van wachten was onze adrenaline op en begonnen we wat slapjes aan de wedstrijd. De eerste helft waren we nog redelijk georganiseerd qua veldbezetting maar in de 2e helft werd het een uitgerekt veld met alleen maar verdedigers en aanvallers. Het middenveld was moe gestreden en kon het niet meer aflopen. Als het een wedstrijd was geweest die gelijk op was gegaan dan hadden we minder pijntjes gevoeld maar helaas bracht de sterkte van de tegenstander en de stand ons meer geblesseerden dan we normaal gesproken zien. Redelijk vaak moesten we ons vandaag aanpassen qua opstelling omdat er iemand uitviel met een lichte blessure. We hebben echt alles gegeven en in balbezit zo af en toe best mooie combinaties gezien maar het mocht niet baten. Als je een wedstrijd verliest met 14-0 en je bent welgeteld 2x in de 16 meter van de tegenstander geweest dan is er maar 1 oplossing, gauw vergeten en door naar een nieuwe week met veel plezier en  fanatieke trainingen en hopelijk een iets meer gelijkwaardige tegenstander.Karel bood ons nog aan om op de terugweg zijn nieuwe werkplek te gaan bekijken maar misschien is dat iets als warming up voor de volgende keer zodat we de zegen meekrijgen voor het fluitsignaal klinkt😁