tel. 038-4531633

O8-1 verliest in Zwolle

Iedereen was vandaag op tijd en de heenreis verliep zonder problemen en/of omwegen! Ook wel eens fijn.

Na een prima warming up starten de boys rond 8.30. De ouders konden ook wel een warming up gebruiken op het winderige veld 4 in Stadshagen.

Het begin van de wedstrijd leek goed, want Noud scoorde namelijk vrij snel de 0-1. Daarna was het helaas driemaal raak voor CSV’28. Onder andere door een foutje van keeper Pepijn. Gebrek aan concentratie bij bijna alle jongens uit Ommen leek het, want ook enkele goede kansen werden gemist.

Gelukkig werden de boys wakker en scoorde Rasmus 2x. Waarbij de laatste na een mooie actie van Joep. Hij dolde de tegenstander, zoals ze bij PEC in hun goede jaren ook wel eens hebben gedaan. 3-3 bij de rust. Nog alles mogelijk dus. Het was goed om te zien dat Dex weer meedeed en dat het leek of hij geen last meer had van zijn fietsongelukje.

CSV’28 08-2 heeft goede spelers en dat lieten ze gelijk na rust zien. Binnen korte tijd werd het 4-3, schoot de thuisploeg op de lat en scoorden ze 5-3.

Daarna scoorde Pepijn de 5-4 en Noud de 5-5. Tussendoor zorgde Teun voor heel goed verdedigend werk. Samen met de onvermoeibare Senn werden veel aanvallen van CSV vakkundig gestopt.

Toch volgden daarna de 6-5, de 7-5, de 8-5 en de 9-5 elkaar vrij snel op. De nummer 5 van de thuisploeg liet zien dat hij goed kan voetballen. Dus de wedstrijd was gespeeld.

Pepijn scoorde de 9-6, waarna CSV weer 2 keer scoorde. Uiteindelijk scoorde Pepijn nog 2x, waarna de einduitslag op 11-8 kwam.

Helaas geen overwinning, maar coach Tijmen gaf aan toch tevreden te zijn. Hij had namelijk bepaalde trainingsvormen terug gezien tijdens de wedstrijd.

Zaterdag 13 november speelt 08-1 thuis. De wedstrijd start om 8.30. Tot dan!