J011-2 verliest nipt van Balkbrug J011-1

ST: SC Balkbrug/Avereest JO11-1

2e klasse (2e fase) 01

6 november 2021 10:30

Onbekend

Het begon al met de warming up, keeper Liam krijgt een bal in zijn gezicht en loopt een bloedneus op. Na wat vertraging start de wedstrijd met Tiemen op doel. De jongens lijken langzaam op gang te komen, het is vast de kou die ze parten speelt. Vrij snel weet Balkbrug te scoren. Na dit doelpunt gaat Liam weer op doel. Dan krijgt Balkbrug een vrije trap, er zou getackeld zijn. Helaas 0-2. Nu lijkt het tot de jongens door te dringen dat er gevoetbald moet worden, ze worden actiever.

Na een mooie voorzet van Galia, maakt Daan een doelpunt!

Dan dreiging vanuit Balkbrug, een aanval en…net gemist. Na de time out maakt Balkbrug 1-3 uit een corner en al snel volgt de 1-4. Ook de 1-5 lijkt eraan te komen, maar dankzij een mooie actie van Sem wordt dit toch voorkomen. Maar helaas is dit van korte duur en volgt toch de 1-5.

Dan een ultieme kans….Balkbrug speelt de bal terug naar hun keeper, deze neemt de bal met de handen aan….hands! FC Ommen mag een directe vrije bal nemen, Daan gaat ervoor en scoort 2-5!

De jongens hebben de smaak te pakken en zetten een nieuwe aanval in, Jelle schiet op goal, maar mist jammer genoeg. Dan gaat Balkbrug opnieuw in de aanval, Sem is er als de kippen bij en weet de aanval te keren. We gaan de rust in met 2-5.

Al heel snel na de rust scoort Balkbrug 2-6. Daarna krijgt FC Ommen een vrije trap, Daan weet met de bal vrij voor het goal te komen en scoort 3-6! Zou het dan toch nog goed komen? De jongens zitten na rust beduidend beter in het spel dan de eerste helft. Helaas volgt dan toch de 3-7. Opnieuw zetten de jongens de aanval in, geweldig mooi opgebouwd….maar het schot op doel gaat naast. Balkbrug lijkt het spel weer over te nemen, maar dat laat Galia niet gebeuren en hij weet de bal voor het doel weg te halen. Na de time out weer een prachtige kans voor Ommen, maar de bal gaat op de kruising in plaats van erin. Mischa probeert het nogmaals, maar de keeper stond in de weg, het blijft nog 3-6.

Ommen bijt van zich af en zet een mooie aanval in met een mooi doelpunt van Sem: 4-7. Dan een onwaarschijnlijk mooie bal van Balkbrug, de bal vliegt over lange afstand zo tussen de keeper en de paal het doel in: 4-8. En even later 4-9. Balkbrug lijkt gretig en wil dubbele cijfers gaan maken, maar dat weet Liam gelukkig te voorkomen. Ommen zet nog één keer de aanval in, maar het blijft 4-9.

De jongens hebben dapper gestreden! De Balkbruggers waren af en toe iets te fel, Tiemen en Jelle moesten beiden een tijdje het veld verlaten, doordat ze op hun enkels werden getrapt. En zit je even je veters te strikken, krijg je een bal in je gezicht…Jelle verlaat opnieuw het veld en keert niet meer terug. Al met al dus een beetje een pechdag, maar soms is het niet anders, toch?